Fotótapéták absztrakció, fröccsenés, folt

Van-e valami szebb teljesen absztrakt ecsetelésnél? Ha így gondol, akkor perfekt helyen van. Éppen ilyen személekre gondolva létrehoztuk az absztrakt ecsetelés, fröccsenő festékek és ecsetcsapás absztrakciós mintákkal rendelkező tapéta kollekciónkat. Ezt a mintát mindennap újnak láthatja és abban más és más alakokat találgathat.

Fotótapéták absztrakció, fröccsenés, folt
Absztrakciók [találat: 44]
Fotótapéták absztrakció, fröccsenés, folt

Tapéta absztrakt motívummal – a helyiség designszerű befejezése

Tapéta absztrakt motívummal olyasmi, amit vagy szeret vagy utál az ember. Az ecsetmozgások a vásznon, festék fröccsentés vagy a szivacs által hagyott pöttyök mindennap új arculatukat fedik fel – ebben a formában mindennap mást láthatunk és sohasem fogjuk megunni. Ezért is a művészi absztrakciós tapéták olyan embereknek valók, akik imádják a változásokat a környezetükben, nem szeretik az unalmat és szeretik a színek örült kombinációit. Ilyen személyekre gondolva hoztuk létre az absztrakciós tapéták elképesztő kollekcióját. Az ilyen tapéták minden helyiségbe illenek, akár hálószobába, ahol megszakítják az unalmat és lehetővé teszik a végtelen álmokba való süllyedést alvás előtt, akár a nappaliba, ahol vonzzák a szemet és a figyelmet, így sajátos díszítésévé válnak. A bátrabbak összeállíthatják ezeket fürdőszobában vagy konyhában, amivel felélénkítik a helyiséget és elképesztő megjelenést biztosítanak számára. És a végén – sok tinédzser is fog ilyen eredeti berendezésnek örülni.

Miért egyre népszerűbbek az absztrakt tapéták?

Ezért is ha úgy érzi, hogy ez az ideális motívum Ön számára, ne habozzon és vigye be az életébe az elképesztő színek sorozatát.


A tapétáink hozzáadnak némi színt és ideálisan beilleszkednek mindenfajta berendezésbe. A tapétánkat használhatja az eredeti és innovációs öntapadó MagicStick rendszerben. Ha egy könnyű megoldást keres, mely megváltoztatja a falak megjelenését és a szoba elrendezését, akkor jó helyen jár! A tapétáink rendkívül könnyen szerelhetők, szükség esetén leszedhetők és átvihetők egy másik helyre!