1. HOME
  2. /
  3. Fürdőszoba szőnyegek
  4. /
  5. Covor baie antiderapant Euro pénz
varázsló betöltése

Covor baie antiderapant Euro pénz

Fedezze fel a stílus és a funkcionalitás tökéletes kombinációját ezzel a gyönyörű nyomattal ellátott fürdőszobai szőnyeggel.
75x45 cm
75x45 cm 90x60 cm
Fehér és szürke
Fehér és szürke
Fehér
Fehér
HUF
- +
kosárba tesz
Sokféle fizetési mód
Minőségi termékek a gyártótól.
Az Ön megrendelését megküldjük: kedd, 17.09 - sze, 18.09
Hozzáadás a kedvencekhez
Share
Pin it

Fedezze fel a stílus és a funkcionalitás tökéletes kombinációját ezzel a gyönyörű nyomattal ellátott fürdőszobai szőnyeggel. Ez a puha, nedvszívó fürdőszoba szőnyeg nemcsak a fürdőszoba padlóján mutat jól, hanem a nappaliban, hálószobában vagy előszobában is kiválóan használható. A modern és dekoratív dizájn egyedi Euro pénz nyomattal lenyűgöző látványt nyújt, amely bármely helyiség hangulatát feldobja.

Biztonság és Kényelem Minden Lépésnél

A csúszásgátló fürdőszobai szőnyeg alján található szilikon réteg garantálja a stabilitást, így Ön biztonságosan kiléphet a zuhanyból vagy a kádból anélkül, hogy aggódnia kellene a megcsúszás miatt. Ez a nedvszívó fürdőszoba szőnyeg gyorsan felszívja a vizet, így a padló mindig száraz és tiszta marad. Egy puha fürdőszobai szőnyeg Euro pénz nyomattal nagyszerű befektetés mindenkinek, aki praktikus és dekoratív elemet keres otthonában.

A fürdőszobai szőnyeg előnyei

✓ Csúszásgátló alsó rész. Csúszásgátló szőnyegeink biztonságosak és ideálisak különféle padlótípusokhoz, beleértve a fa és a csempe padlókat is. Az alsó réteget szilikonnal bevonták, hogy megakadályozzák a szőnyeg elmozdulását. Lefektetés előtt győződjön meg róla, hogy a szőnyeg alatti felület sima, tiszta és száraz.

✓ Könnyen tisztítható. A puha és rövid szálak megkönnyítik a szőnyeg tisztán tartását.

✓ Nem csak fürdőszobába tervezve. A szőnyeg sokféle mintában kapható, lehetővé téve a stílusodhoz és a választott helyiséghez való igazodást. A fürdőszobában puha és nedvszívó felületet biztosít az ápolási tevékenységekhez. Klasszikus dizájnjának és praktikus funkcionalitásának köszönhetően tökéletes az ágy mellett, az előszobában vagy a nappaliban is. Pontosan ott, ahol extra kényelmet és puhaságot igényelsz!

✓ Környezetbarát anyag és nyomtatás. A szőnyegek környezetbarát anyagokból készülnek, és a mintákat szublimációs technikával nyomtatják, ami tartós és élénk színeket, valamint gyönyörű mintákat eredményez.