Matricák csempére

Megunta az egységes csempéket a konyhában vagy fürdőszobában? Elege van az egyszínű helyiségből? Éppen talált valamit, ami megváltoztatja az Ön lakását! Csempematricák. Ideális választás konyhába és fürdőszobába egyaránt – vízálló és könnyen szerelhető. Pillanatokon belül átalakítja a helyiségét munkaráfordítás és nagy pénz nélkül!

Matricák csempére
Matricák csempére [találat: 59]
Matricák csempére

Csempematricák – minden színben és mintában

Az ajánlatunkban elképesztő matricák találhatók minden színben és mintában! Ugyanis orientális mintákat kínálunk széles színpalettában. Azok között megtalálja az inspirációt Marokkó vagy India iránt. Ennek köszönhetően gyönyörű boho stílusú mozaikokat hoz létre, melyek csodálatosan kiegészítik a női helyiségeket. Az etnográfiai – angolszász, szláv vagy indián minták pedig remekül beválnak a falusi stílusú helyiségekben, ahol emlékeztetni fognak a múlt időkre. Viszont a kontrasztos fekete-fehér színű matricák ideálisan illeszkedni fognak a minimalista és modern helyiségekbe, melyeknek egyedi megjelenést és harcias jelleget kölcsönöznek.

 

 

Csempematricák – évekre szóló beruházás

A csempematricák nagyszerűen beválnak a munkaigényes felújítás alternatívájaként! Pillanatokon belül felfrissíti a helyiségét anélkül, hogy szakembert kellene foglalkoztatnia. A matricáink vízállók, így problémamentesen felszerelhetők akár konyhában, akár fürdőszobában. A különböző méretek lehetővé teszik mindenfajta csempékhez való igazítást. A szereléshez nincs szükség speciális ragasztóra vagy szerszámokra.

Elég a csempékre felragasztani és máris élvezheti az elképesztő hatást! A modern MagicStick technológia lehetővé teszi, hogy a matrica bármikor levehető és más helyre átvihető! Így soha sem fogja megunni! Ne várjon, rendelje meg már ma.