CSEMPEMATRICÁK

Unalmasnak tartod az egyszínű csempét a konyhában vagy fürdőszobában? Eleged van az egyszínű helyiségből? Van egy jó hírünk! Megtaláltad a megoldást, ami megváltoztathatja az otthonod megjelenését! Csempematrica! Tökéletes választás konyhába és fürdőszobába egyaránt – vízálló és könnyen felragasztható. Pillanatokon belül képes átalakítani a helyiségét munkaráfordítás és nagyobb költségek nélkül.

CSEMPEMATRICÁK
Matricák csempére [találat: 59]
CSEMPEMATRICÁK

Öntapadós csempematrica – minden színben és mintában

Ajánlatunkban az öntapadós matrica modellek szinte minden színben és mintában kaphatóak! Kínálunk például orientális stílusú mintákat, széles színpalettában. Ezek között találsz nagyszerű, India és Marokkó ihlette darabokat. A segítségükkel gyönyörű, bohó stílusú mozaikokat hozhatsz létre, melyek csodálatosan kiegészítik a nőies helyiségeket. Az etnográfiai – angolszász, szláv vagy indián csempe minták pedig remekül beválnak a vidéki stílusú helyiségekben, ahol emlékeztetnek majd a kultúrális örökségekre. A feldíszíteni kívánt helyiség minimalista vagy modern stílusú? Semmi baj, erre is van megoldásunk! A kontrasztos, fekete-fehér színű, öntapadós csempematrica tökéletesen illeszkedik a minimalista és modern helyiségekbe, melyeknek egyedi, karakteres megjelenést kölcsönöznek.

 

 

Csempematrica – évekre szóló beruházás

Az öntapadós csempematricák nagyszerűen beválnak egy munkaigényes felújítás alternatívájaként! Pillanatokon belül felfrissíthetes a helyiségét anélkül, hogy szakembert kellene foglalkoztatnod. A kínálatunkban kapható csempematrica termékek vízállóak, így problémamentesen felszerelhetőek akár konyhában, akár a fürdőszobában. A különböző méretek lehetővé teszik a különböző csempékhez való igazítást. A matrica öntapadós, így nincs szükség speciális ragasztóra vagy szerszámokra.

A termék egyszerűen a csempékre ragasztható és máris élvezheted az elképesztő hatást! A modern MagicStick technológia lehetővé teszi, hogy a csempematricát bármikor levehesd és más helyre ragaszthasd! Így soha sem fogod megunni! Ne habozz, rendeld meg még ma a kedvenc csempematricát!