Fotótapéták állatokkal

A helyiség stílusától függetlenül a fotótapétáink mindegyikhez hozzáadják a meglepetés elemét és a látványos megjelenést. Nappali-, hálószobák, étkezők, sőt folyosók is új életet nyernek a szép és egyedi mintáknak köszönhetően. Ideális motívumot keres az otthonába? Inspirálja magát velünk együtt a természet világával! Nézze át az állati motívummal rendelkező öntapadó fotótapéta kollekciónkat, hogy meggyőződjön, hogyan lehet az otthont saját stílus és ízlés szerint berendezni.

Fotótapéták állatokkal
Szín
Stílus
Japán
Gyarmati
Minimalista
Oriental
Falusias
Klasszikus
Eklektikus
Angol
Provence
Modern
Megtekintés összes
Vidéki
Etnikai
Absztrakt
Barokk
Skandináv
Francia
Kortárs
Állatok [találat: 148]
Fotótapéták állatokkal

Fotótapéták széles szín- és állati motívum választéka

Tapéták állati motívummal egyre gyakrabban nemcsak a gyermekszobákat díszítik, hanem a hálószobák, nappalik és étkezők kifejezett és merész elemévé válnak. Emellett számos étterem dicsekedhet a falon található szép, egzotikus állatokkal. Eltávolítható tapéták az Állatok kollekcióból és azok gyönyörű állati mintai lehetővé teszik ezen természeti inspirációk a helyiségbe történő bevezetését az afrikai szafarira való utazás nélkül. 

Választhat a bátor és merész mintákból hangos leopárdokkal, örült majmokkal, fenséges elefántokkal, karcsú zsiráffokkal vagy gyors zebrákkal, és ha valami nyugodtabbat keres finom árnyalatokkal, akkor fordítsa figyelmét az elképesztő erdei, tengeri, migráló vagy paradicsomi madarakra, a színek teljes palettában. A fotótapétáink színeinek és mintáinak sokfélesége lehetővé teszi a minta igazítását az Ön belteréhez.