Székszőnyegek

A szék- vagy fotelalátét a legjobb megoldás a padlófelületek védelmére a karcolásoktól, foltoktól és egyéb sérülésektől. Fenntartható anyagokból készült székalátétjeink tartósak és biztonságosak az egészségre és a környezetre. Ezek az alátétek azonban nem csak praktikus funkciót töltenek be, hanem a belső terek tökéletes dekorációs kiegészítői is. A sokféle mintának és színnek köszönhetően minden tér vizuálisan vonzóbbá válik általuk.

Székszőnyegek
Székszőnyegek [találat: 399]
Székszőnyegek

Fotelalátét – miért érdemes megvenni, és hogyan válasszuk ki a megfelelőt?

Az irodai székalátétnek számos előnye van. Védi a padlót, kényelmet nyújt, és még a helyes testtartásban is segít! Hogyan válasszuk ki a megfelelő székalátétet? A legjobb alátét kiválasztásához több tényezőt is figyelembe kell venni - anyagát, minőségét és méretét. Egy kiváló minőségű alátét strapabíró anyagból készül, és azt a területet foglalja el, ahol a leggyakrabban mozgatjuk az ülőhelyünket (a forgószék vagy szék alapjának méreteit érdemes figyelembe venni vásárlás előtt). Üzletünkben vinil alapanyagú alátéteket gyártunk, melyeket tartósság és kiváló tapadás jellemez a padlóhoz. Ezeket a legmodernebb, tanúsított készülékeken nyomtatjuk, ezáltal ügyfeleinknek egészségügyi és környezetvédelmi szempontból biztonságos termékeket nyújtunk.

Alátét fotel és forgószék alá - népszerű minták

A szék/fotel alatti padlóvédő alátét dekoratív funkciót is betölt. A modern nyomtatási technológiának köszönhetően szinte bármilyen mintát képesek vagyunk a padlóvédő alátétre nyomtatni. Gyermekek számára virágos, geometrikus mintákkal és absztrakt motívumokkal ellátott, trópusi mintázatú és színes alátéteket kínálunk. Tekintse meg üzletünk széles kínálatát!