Székszőnyegek

A szék- vagy fotelalátét a legjobb megoldás, mely megvédi a padlófelületet a karcolásoktól, foltoktól és egyéb sérülésektől. A kínálatunkban található szőnyegek fenntartható anyagokból készültek, tartósak és biztonságosak az egészségre és a környezetre. Ezek a szőnyegek azonban nemcsak praktikus funkciót töltenek be, hanem a belső terek tökéletes dekorációs kiegészítőit is képezik. A rengeteg különböző mintának és színnek köszönhetően minden tér vizuálisan vonzóbbá válik általuk.

Székszőnyegek
Székszőnyegek [találat: 399]
Székszőnyegek

Padlóvédő szőnyeg– miért érdemes megvenni, és hogyan válasszuk ki a megfelelőt?

Az irodai padlóvédő szőnyeg számos előnnyel rendelkezik. Ez a termék - ahogy a neve is mutatja - védi a padlót, kényelmet nyújt, és még a helyes testtartásban is segíthet! Hogyan válasszuk ki a megfelelő szőnyeget? A legjobb termék kiválasztásához több tényezőt is érdemes figyelembe venni - az anyagát, minőségét és méretét, de a helyiségben található bútorok is fontos szempont. Egy kiváló minőségű szőnyeg strapabíró anyagból készül, és azt a területet foglalja el, ahol a leggyakrabban mozgatjuk az ülőhelyünket (a forgószék vagy szék alapjának méreteit érdemes figyelembe venni vásárlás előtt). Üzletünkben vinil alapanyagú alátéteket forgalmazunk, melyeket tartósság és kiváló padlóhoz tapadás jellemez. Ezeket a legmodernebb, tanúsított készülékeken nyomtatjuk, ezáltal vásárlóinknak egészségügyi és környezetvédelmi szempontból biztonságos szőnyegeket nyújtunk.

Szőnyeg fotel és forgószék alá - népszerű és klasszikus minták

A szék/fotel alatti padlóvédő szőnyeg nem utolsósorban dekoratív funkciót is betölt. A modern, minőségi nyomtatási technológiának köszönhetően szinte bármilyen mintát képesek vagyunk a padlóvédő szőnyeg felületére nyomtatni. Gyermekek számára szép rózsaszín, virágos, tinik számra geometrikus mintákkal és absztrakt motívumokkal ellátott, trópusi mintázatú és színes alátéteket kínálunk, a hálószobába vagy irodába visszafogottabb színvilágot ajánlunk, például egy bézs vagy szürke darabot. Ha az élénkebb stílus áll közelebb hozzád, választhatsz zöld vagy piros szőnyeget. Szükség esetén az alátét például a futószőnyeg funkcióját is képezheti. Tekintsd meg üzletünk széles kínálatát!