Üvegképek

Az üvegképek a vásznon nyomtatottaknak érdekes alternatívái lettek. Otthon bármilyen helyiségben felhasználhatók. Remekül mutatnak nappaliban, konyhában, vagy akár a gyermekszobában. A különböző színek és tematikák lehetővé teszik a minta kiválasztását a berendezésnek és stílusának megfelelően.

Üvegképek
Üvegképek [találat: 2495]
Üvegképek

Üveg fotóképek az Ön otthonában

A modern helyiségekben üveg dekorációkat alkalmaznak, melyek révén számos választási lehetőség áll rendelkezésre. Ez az elkészített grafika stílusára és tematikájára egyaránt vonatkozik. Gondoskodtunk arról, hogy a vevőink a saját ízlésüknek és esztétikai érzetüknek megfelelő képre találhassanak. Így több kategóriában megtalálja, amit keres. Képek állatokkal mutatják, mennyire különböző lehet az állatvilág. A szép grafikákon vad állatokat, az emberek közelében élő kutyákat, lovakat, macskákat, sőt teheneket is látunk, a vízalatti világ lakóit, madarakat és számos más lényt. 

Ha Ön a festészet rajongója és a reprodukciókra fogad a négy falán belül, akkor szintén rendkívül gazdag az ajánlatunk. Vinné az üvegen nyomtatott Monet vagy Rembrandt művét? Japán grafikák rajongóinak előkészítettük Hokusai Katsushika fametszeteinek nyomtatásait. És mit szólna a legismertebb streetart munkák, pl. Banksy üvegre nyomtatott reprodukciójához? Az ilyen munkák nagyszerűen adják vissza azt, ami az eredeti példányon került bemutatásra, ugyanakkor megengedheti magának, hogy azokat otthonában birtokolja.