Üvegképek

Az üvegképek a vásznon nyomtatott képek érdekes alternatívái lettek. Gyakorlatilag bármilyen helyiségben felhasználhatók. Remekül mutatnak a nappaliban, a konyhában, vagy akár a gyermekszobában. A különböző színek és tematikák lehetővé teszik a minta kiválasztását a berendezésnek és stílusának megfelelően. Bármely motívum is kerüljön a kosárba, a hatás figyelemfelkeltő lesz!

Üvegképek
Üvegképek [találat: 2494]
Üvegképek

Üvegkép az otthonodban - a legjobb választás

A modern helyiségekben az üveg dekorációk rendkívül jól mutatnak, ráadásul számos választási lehetőség áll rendelkezésedre, legyen szó az elkészült grafika stílusáról vagy tematikájáról. Gondoskodtunk arról, hogy a vevőink a saját ízlésüknek és esztétikai érzetüknek megfelelő üveg képre találhassanak. Így több kategóriában is megtalálhatod, amit keresel. Az állatos képek mutatják, mennyire különböző lehet az állatvilág. A szép grafikákon vadállatokat, az emberek közelében élő kutyákat, lovakat, macskákat, sőt teheneket is látunk, a víz alatti világ lakóit, madarakat és számos más lényt. 

Ha a festészet rajongója vagy és a reprodukciókat kedveled a leginkább, akkor sem fogsz csalódni az üvegkép ajánlatunkban. Mit szólnál egy üveg felületre nyomtatott Monet vagy Rembrandt műhöz? A japán grafikák rajongóinak Hokusai Katsushika fametszeteinek üvegkép nyomtatásait választják majd a legnagyobb eséllyel.

És mit szólnál a legismertebb streetart munkák, pl. Banksy üveg felületre nyomtatott reprodukciójához? Az ilyen művek nagyszerűen adják vissza azt, ami az eredeti példányon került bemutatásra, ugyanakkor megengedheted magadnak, hogy otthonodban birtokold.

Üvegkép természeti motívummal

A tájképek és a növények igen népszerű témák a lakberendezésben. Bármelyik helyiségben elhelyezheted őket, az adott témához és színvilághoz igazodva. Bármilyen, vizet ábrázoló falfestmény jó választás egy fürdőszobába. A rétekkel, erdőkkel és hegyekkel tarkított látvány is rendkívül pihentető. Találsz üvegkép festményt otthonodba minimalista japán stílusú grafikával, valamint látványosan buja természetet sok színben.

Az üvegkép olyan termék, mely hibátlan ajándék is lehet - mi több, nehéz vele mellélőni. Nézz körül boltunkban.