Matricák Ikea bútorokra

IKEA a legnagyobb bútorgyártó cég világszerte. A bútorai csaknem minden magyar háztartásban találhatók. Egyszerűek, elegánsak és minden helyiségbe illenek. Mit csináljunk azonban, ha meguntuk? Módosítjuk a megjelenésüket! Az IKEA bútorok méreteihez ideálisan illeszthető matricáinkkal ez pillanatokon belül elvégezhető, felesleges kosz és eszközök nélkül!

Matricák Ikea bútorokra
Matricák Ikea bútorokra [találat: 66]
Matricák Ikea bútorokra

Matricák IKEA komódokra

IKEA komódok funkcionálisak és tartósak, könnyen is beleférnek minden lakásba. Ha azonban nem kívánja, hogy az Ön komódja ugyanúgy nézzen ki mint a többi, akkor a matricáink segítségével igazíthatja a saját stílusának megfelelően. Az IKEA komód matricákat ugyanis virág és geometrikus mintákkal, illetve világos és sötét árnyalatokban is kínáljuk, ennek köszönhetően igazíthatja a bútort a saját preferenciáihoz. Választhat az ismétlődő mintával rendelkező és az egy konkrét mintát alkotó matricák közül. Így egyedi teret hozhat létre, mely minden ízlését fejezi ki. A matricákhoz nem kell ragasztó, különleges manuális képességek sem, így pillanatok alatt megváltoztatja a környezetét. Választhatja a MagicStick rendszerű matricákat is és azokat átviheti más helyre, amikor csak akar!

Matricák IKEA gyermekbútorokra

IKEA gyermekbútorokhoz szintén egyedi matricákat kínálunk, melyek megváltoztatják minden gyerek szobáját és azt eredményezik, hogy egy mesés hellyé alakul át. Ezek a matricák kivételes, finom mintákkal és pasztell színekkel rendelkeznek, aminek köszönhetően a szoba még hangulatosabbá válik és minden gyerek el lesz ragadtatva. A bájos, mesés figurák illeni fognak a fiúk és lányok szobáiba egyaránt, a növényi minták pedig lehetővé teszik, hogy néhány perc alatt egyedi dzsungelt hozzon létre, mely elrabol minden gyereket! Ezért ne kételkedjen és már ma rendelje meg az IKEA bútorokra való elképesztő matricákat és módosítsa a helyiségét!