Fotótapéták

A fali tapéták az egyre kívánatosabb berendezési elem. Az utóbbi időben dekorációs elemként kezdtek megjelenni a modern és minimalista helyiségekben is. A lakásunkban gyakorlatilag minden helyiségben beválnak, a gyártáshoz felhasznált anyagok, színek és minták választéka pedig meggyőzi a legnagyobb szkeptikusokat is.

Fotótapéták
Szín
Stílus
Vidéki
Angol
Modern
Minimalista
Skandináv
Japán
Klasszikus
Kortárs
Ipari
Barokk
Megtekintés összes
Etnikai
Francia
Viktoriánus
Gyarmati
Absztrakt
Falusias
Oriental
Eklektikus
Provence
Fotótapéták [találat: 2471]
Fotótapéták

Fotótapéták méretre – évekre szóló befektetés

A fali tapéták attól függően, hogy milyen anyagból készülnek, igen hosszú életciklussal rendelkeznek – akár 30 évig. Nem fakulnak, lemoshatók, ellenállnak a dörzsölésnek vagy gyűrődésnek. Az egyeseket minden további nélkül át lehet festeni, ha meguntuk, vagy változtatni szeretnénk a szoba elrendezését. A fali fotótapéták olcsók is, egy részüket magunk is fektethetjük szakemberek, drága berendezések vagy nagy manuális képességek nélkül. Ezért is ez egy ideális alternatíva a hosszadalmas és bonyolult felújításnak, itt pillanatokon belül élvezheti az új, utánozhatatlan helyiséget. A fotótapétáink magas minőségéhez a megfelelő ár is társul. A lakberendezés még sohasem volt ilyen egyszerű!

Fali fotótapéta – hogyan válasszuk a megfelelőt?

A lakásba való fotótapéta kiválasztásánál több érdemes tényezőt figyelembe venni, ugyanis a tapéta nemcsak motívum vagy színek, hanem pl. a méret szempontjából is minden helyiséghez kiválasztható. A tapéta optikailag megnövelheti a helyiséget, világosabbá teheti vagy éppen ellenkezőleg – csillapíthatja és légkört vezethet be. Ezért nemcsak a tapéta színére kell ügyelni, hanem az anyagra is, amiből készül, a porozitására, olyan kellékekre mint csillám vagy hulladékok. Nézze meg a széleskörű tapéta ajánlatunkat és válassza ki magának az ideális mintát úgy, hogy eleget tegyen elvárásainak. Ennek köszönhetően pillanatokon belül felismerhetetlenségig megváltoztatja a helyiségeit és azokat hosszú éveken át élvezheti.

Fali fotótapéták – minták és színek sokasága

 

Az üzletünkben a méretre készült, mindenkit elbűvölő fotótapéták széles skáláját kínáljuk. Itt találhatók az elegáns klasszikus tapéták sok színben, valamint a realisztikus fotótapéták, melyek bájt kölcsönöznek minden helyiségnek. Minimalista és modern belterekbe ajánljuk a kontrasztos színű tapétákat, fekete-fehér, geometrikus mintákkal és arany díszekkel rendelkező változatoka. Loft stílusú helyiségekben pedig jól beválnak a téglák és kövek mindenféle imitációi, melyek légkört kölcsönöznek.

Klasszikus berendezésű lakásokba illenek az egyszínű és dombornyomott tapéták, melyek jellemző elemmel kiegészítik a helyiségeket. Azoknak, aki szeretnek a környezettel játszani és magukat excentrikusoknak tekintik, ajánljuk az absztrakt mintás tapétákat és egzotikus díszekkel rendelkező tapétákat, melyek minden beltérhez hozzáadnak némi extravaganciát és életet ihlenek bele. Az ajánlatunkban a gyermekszobába való tapéták bő választéka is található finom színekkel és mesés mintákkal, melyek minden gyermeknek segítenek a képzelet fejlesztésében.