Fotótapéták Trópusi

A trópusi stílus az évtized egyik leforróbb trendje. Világszerte a háztulajdonosok versenyeznek a belterek elrendezése területén, ahol a fő vezető motívumuk a merész, dzsungellel inspirált dekorációk. Ez azért van így, mert az olyan elemek, mint pl. az öntapadó fotótapétáink trópusi motívumokkal egy csodálatos, napsütéses légkört visznek be a helyiségbe. Ezeknek köszönhetően egy kis személyes trópusi oázist hozhat létre az otthonában.

Fotótapéták Trópusi
Szín
Stílus
Skandináv
Modern
Klasszikus
Kortárs
Japán
Barokk
Etnikai
Francia
Gyarmati
Absztrakt
Megtekintés összes
Viktoriánus
Oriental
Eklektikus
Falusias
Vidéki
Angol
Provence
Minimalista
Trópusi [találat: 385]
Fotótapéták Trópusi

Trópusi levelek a fotótapétákon

Ha egy gyors és könnyű módszert keres arra, hogy felfrissítse a helyiség megjelenését, akkor ideális megoldás lehet a minőségi eltávolítható trópusi fotótapéta. Azzal egy csodálatos paradicsom klímájával tölti ki az otthonát, a szobája emellett egy új, stílusos megjelenést nyer. Próbálja ki a trópusi banánfa levél vagy Monstera mintáját, hogy az otthonába friss zöld színek látogassanak el, vagy egy forró strand tapétát a rajta büszkén bemutatkozó rózsaszínű flamingókkal. Vagy inkább úgy szeretne érezni magát otthon mint egy egzotikus sokszínű dzsungelben

Akkor fordítson figyelmet a különböző árnyalatú virágos fotótapétákra, ahol remekül néznek ki a csodálatos papagájvirágok, a finom amaryllis vagy méltóságteljes anthurium. Izgalmas az öntapadó tapéták dzsungel motívummal is, melyek elképesztő módon mutatják be a paradicsomi madarakat, az egész szivárvány színpalettájában. Vagy talán a konyhájába keres egy ideális kelléket? Ebben az esetben ideális megoldás a fotótapétánk olyan mintákkal mint lédús, egzotikus gyümölcsök, pl. fenséges ananászok, ízletes mangó és tápláló avokadó.