Vászonképek canvas

Tegye azt, hogy azon helyiségnek a berendezése, amelyben tartózkodik, ideálisan illeszkedjen az esztétikai szükségleteihez, ízléséhez és szín preferenciáihoz. A fali képeink egy időtlen ajánlat, mely beilleszkedik a modern és inkább klasszikus stilisztikába egyaránt. Nálunk széleskörű tematikát talál canvas képeken – növényektől és állatoktól, a reprodukciókig és absztrakt motívumokig.

Vászonképek canvas
Képek [találat: 2496]
Vászonképek canvas

Hívja meg a természetet az otthonába

Közismert, hogy a természeti motívumokkal inspirált fali dekorációk nagyszerű hatással vannak a közérzetre. Az ilyen környezetben könnyebb a pihenés, a kellemes hangulat elérése és a kikapcsolódás. Ezért sok fali képet készítettünk elő, melyek között növényi és állati motívumokat is talál. Itt vannak a házi tehenek, macskák és lovak, illetve vad állatok és a vízalatti világ lakói. Az utóbbiak remekül beválnak főleg fürdőszobákban, fürdőzónában. Ha a tájképeket és térbeli nézeteket szereti, akkor válassza az egyik otthoni képünket, amelyen megmutatjuk a hegyek, tavak, folyók és sok más hely nézeteit, melyek csillapítják az érzékeket és a képzeletet serkentik. Azokat a távoli túrák és utazások rajongói, valamint azok is veszik, akik a szabadidejüket főleg a saját négy fal között szeretik tölteni.

Híres művek reprodukciói

Figyelmébe ajánljuk a híres alkotók műveinek reprodukcióit. Ezek klasszikus tételek, mint pl. Van Gogh, vagy Paul Cézanne képei, de szintén kortárs művészek, akiknek Banksy bizonyára egy méltó képviselője. Csendélet, absztrakt motívumok, portrék és minimalista kompozíciók segítenek a helyiség olyan stílusban való berendezésében, ami legközelebb áll az Ön esztétika érzetéhez. Ne csak a festői stílusra ügyeljen, hanem a mű tematikájára és színeire is. Éppen a színeknek különleges a jelentőségük a helyiségek berendezésénél. A szín árnyalatától és telítettségi fokától függően a képek lehetnek csillapító vagy serkentő hatású, illetve támogathatják a pihenést.

 

Más színeket használnak a hálószobában, mást a nappaliban, és megint mást a fürdőszobában. Ezt a kérdést érdemes egy szakemberrel konzultálni, aki tanácsot ad, mire érdemes fogadni a megelégítő hatás érdekében. A szép képek nemcsak a falat díszítik, hanem légkört és hangulatot is építenek a lakásban.

Nyomtatott kép – sok lehetőség

Ügyeljen arra, mennyi opció áll rendelkezésére. Az üzletünk ajánlatában a Vevőink különböző preferenciáit és a tételeink rendeltetését vettük figyelembe. Fali fotóképek canvas vásznon kerülnek nyomtatásra, ami visszaadja a festők által használt klasszikus vászon lelkét. Öntől függ, melyik opciót választ a helyiségébe. A vásznon nyomtatott képek érdekes alternatívái a klasszikus keretekbe foglalt képeknek. Ugyanakkor a nagy mesterek reprodukciói gyönyörűen beilleszkedhetnek a modern lakás berendezésébe is. Összekötjük a hagyományt a legjobb technológiával és minőséggel, ennek révén elképesztő a vizuális hatás.

A minimalista megvalósítás semmilyen korlátot nem szab a mű tematikájával szemben. Választhatja tehát a hagyományos japán grafika motívumát, fogadhat egy romantikus természeti tájképre vagy az egyik pop art stílusú nyomtatásra a sok közül. Részünkről szavatoljuk a kivitelezés kitűnő minőségét és a színek hű leképzését. Biztosítjuk, hogy elégedett lesz a választásával.