Matricák lépcsőre

A lépcsőnek nagyon fontos a funkciója minden otthonban, ahol megjelenik. Idővel azonban unalmassá válik és nem tudjuk, hogyan lehetne felélénkíteni. A lépcső cseréje egy újra nemcsak nagy költséget, hanem többnapos felújítást és rendetlenséget is jelent. Ehelyett megváltoztathatja a lépcső megjelenését a homlokfalra ragasztható matricákkal, melyek megváltoztatják az arculatát és azt fogják eredményezni, hogy a lépcső a ház díszévé válik!

Matricák lépcsőre
Matricák lépcsőre [találat: 26]
Matricák lépcsőre

Lépcsőfok-homlokfal matricák – egységes minták

Az ajánlatunkban hihetetlen lépcsőfok-homlokfal matricákat talál egységes absztrakt mintákkal, melyeknek köszönhetően a lépcsője elképesztő díszelemmé válik és mindenkinek a szemét fogja vonzani. Választhat geometrikus mintákból is, melyek gyönyörű mozaikot képeznek. Egy ismétlődő mintát is választhat, mely tökéletesen kiegészíti a belteret. Ezen megoldások mindegyike rendelkezésre áll világos, fényt árasztó árnyalatokban, melyek remekül alkalmasak a sötétebb lépcsőházakba, valamint sötét tónusokban is, melyek kiválóan kiegészítik a világos helyiségeket, kontrasztot kölcsönözve azoknak. Mindez pedig felesleges berendezések nélkül és néhány percen belül lehetséges!

Lépcsőmatricák – 3D minták

Az egységes mintázatú matricákon kívül olyan szép matricákat is kínálunk, melyek egymással kapcsolódva egyedi mintát képeznek 3D effektussal. Ez egy hatásos megoldás, mely jól mutat az egyenes és csigalépcsőn egyaránt és elképesztő megjelenést kölcsönöz. Ezek a matricák virág-növény mintákkal kaphatók, melyek jól beválnak a finom terekben és ideálisan kiegészítik a klasszikus stílusú házakat. Az akvarell minták pedig nagyszerűen alkalmasak a modern terekbe, amiknek nem hétköznapi megjelenést kölcsönöznek. Folytonos mintás matricákat világos, fényt árasztó és sötét, klímát kölcsönző színekben egyaránt kínálunk. Újítsa meg otthonát már ma, néhány pillanat alatt anélkül, hogy az egész lépcsőt kicserélné.