varázsló betöltése

Falmatrica Népi virágok

Népi virágok egy innovációs ötlet a divatos helyiségre, amivel elragadtat minden látogatót.
BubblesFree
BubblesFree
HUF
- +
kosárba tesz
Sokféle fizetési mód
Minőségi termékek a gyártótól.
Az Ön megrendelését megküldjük: kedd, 23.07 - sze, 24.07
Hozzáadás a kedvencekhez
Share
Pin it

Népi virágok egy innovációs ötlet a divatos helyiségre, amivel elragadtat minden látogatót. A fali dekorációk egy egyedi légkört hoznak létre minden beltérben! Népi virágok révén az Ön helyisége új árnyalatokat kap. A kreativitás kulcsát képezi minden helyiség berendezésének. Ha az üzletünkben való vásárlást választja, akkor nem mindennapi, esztétikus és remekül kinéző laberendezési tartozékokra számíthat. Népi virágok ellenáll a karcolásnak, ennek köszönhetően hosszú ideig szolgáló fali dekorációt nyernek. A minták és színek számtalan mennyisége azt fogja eredményezni, hogy a Népi virágok nagyszerűen fog mutatni minden helyiségben. A matricáinkkal az Ön háza nemcsak új külsőt, hanem stílust is kap! Az üzletünk ajánlatában a matricák széles válaszékával rendelkezünk és legmagasabb osztályú díszeket biztosítunk, melyek sok különféle dekorációs trendbe beilleszkednek. Ismerkedjen meg az ajánlatunkkal és olyan átalakulás mellett határozzon, amilyenre mindig vágyott! Az ilyen szép matricákkal az Ön falai második életet nyernek.

ANYAG

MagicStick – modern, öntapadó anyag, mely lehetővé teszi a többszöri felvitelt és leszedést – szükség esetén eltávolítható vagy a helye megváltoztatható anélkül, hogy az alatta lévő felület sérülne. Az anyag nagyon robusztus, ennek köszönhetően ellenáll a foltoknak és tépődésnek. Könnyen felragasztható minden lapos felületen a makacs légbuborékok képződése nélkül – ha azok mégis megjelennének, akkor könnyen eltávolíthatók lehúzóval. MagicStick olyan anyag, ami papírt nem tartalmaz. Matricaként működik, ezért a szerelésénél nincs szükség ragasztóra. Az anyag ellenáll a nedveségnek, azonban nem tehető ki a vízzel való közvetlen locsolás kockázatának. Nedves törlőruhával áttörölhető mosószerek használata nélkül.

BubblesFree – csőszerű fólia – innovációs anyag, ami kiküszöböli a szereléskor létrejövő makacs légbuborékokat. A fólia könnyű és gyors alkalmazást tesz lehetővé bármilyen sima felületen. Minden felületről eltávolítható annak sérülése nélkül, azonban ilyenkor más helyen újra nem használható.

BIZTONSÁGI STANDARDOK

GreenGuard tanúsítvánnyal rendelkező legmodernebb HP LATEX 310 nyomtatót használunk. Ezzel a nyomtatás legjobb minőségét biztosítjuk és szavatoljuk, hogy a vásárolt matricák barátságosak a környezetre nézve és eleget tesznek a legszigorúbb biztonsági szabványoknak. Ha valamilyen kérdése van, kérjük forduljon hozzánk!

CSOMAGOLÁS

A lépcső matricáket szolid, karton tubusokba csomagoljuk, melyek tökéletesen védik a megrendelt árukat. Minden matrica készlethez szerelési útmutatót csatolunk.

MINTÁK

Lehetőséget kínálunk Önnek arra, hogy megrendelhesse a fotótapétáink termékmintáit. Így megnézheti, hogy az adott anyag és minta megfelel-e az Ön elvárásainak és jól illeszkedik-e a helyiség berendezéséhez. Figyelem! A minták az anyag valóságban történő ellenőrzésére, nem pedig a színek összehasonlítására szolgálnak! A színek csekély mértékben eltérhetnek az adott nyomtatási tételtől függően.