varázsló betöltése

Falmatrica Vintage peonies

Vintage peonies egy innovációs módszer a divatos helyiségre, amivel elragadtat minden látogatót.
Magic Stick
Magic Stick BubblesFree
Készlet 1 - 21 matricák
Készlet 1 - 21 matricák Készlet 2 - 11 matricák
Készlet 1 - 21 matricák
Készlet 1 - 21 matricák Készlet 2 - 11 matricák
HUF
- +
kosárba tesz
Sokféle fizetési mód
Minőségi termékek a gyártótól.
Az Ön megrendelését megküldjük: hét, 22.04 - kedd, 23.04
Hozzáadás a kedvencekhez
Share
Pin it

Vintage peonies egy innovációs módszer a divatos helyiségre, amivel elragadtat minden látogatót. A fali dekorációk egy utánozhatatlan légkört hoznak létre minden helyiségben! Vintage peonies révén az Ön lakása friss színeket kap. Az inspiráció kulcsát képezi minden szoba berendezésének. Ha az üzletünkben való vásárlást választja, akkor nem mindennapi, esztétikus és eredeti dekorációkra számíthatnak. Vintage peonies ellenáll a karcolásnak, ennek köszönhetően hosszú ideig szolgáló fali dekorációt nyernek. A minták és színek nagy mennyisége azt fogja eredményezni, hogy a Vintage peonies remekül fog mutatni minden szobában. A matricáinkkal az Ön lakása nemcsak friss megjelenést, hanem stílust is kap! Az üzletünk ajánlatában a matricák bő válaszékával rendelkezünk és magas minőségű díszeket biztosítunk, melyek sok különféle dekorációs trendbe beilleszkednek. Ismerkedjen meg az ajánlatunkkal és olyan változás mellett döntsön, amilyenre mindig vágyott! Az ilyen szép matricákkal az Ön falai második életet nyernek.

ANYAG

MagicStick – modern, öntapadó anyag, mely lehetővé teszi a többszöri felvitelt és leszedést – szükség esetén eltávolítható vagy a helye megváltoztatható anélkül, hogy az alatta lévő felület sérülne. Az anyag nagyon robusztus, ennek köszönhetően ellenáll a foltoknak és tépődésnek. Könnyen felragasztható minden lapos felületen a makacs légbuborékok képződése nélkül – ha azok mégis megjelennének, akkor könnyen eltávolíthatók lehúzóval. MagicStick olyan anyag, ami papírt nem tartalmaz. Matricaként működik, ezért a szerelésénél nincs szükség ragasztóra. Az anyag ellenáll a nedveségnek, azonban nem tehető ki a vízzel való közvetlen locsolás kockázatának. Nedves törlőruhával áttörölhető mosószerek használata nélkül.

BubblesFree – csőszerű fólia – innovációs anyag, ami kiküszöböli a szereléskor létrejövő makacs légbuborékokat. A fólia könnyű és gyors alkalmazást tesz lehetővé bármilyen sima felületen. Minden felületről eltávolítható annak sérülése nélkül, azonban ilyenkor más helyen újra nem használható.

BIZTONSÁGI STANDARDOK

GreenGuard tanúsítvánnyal rendelkező legmodernebb HP LATEX 310 nyomtatót használunk. Ezzel a nyomtatás legjobb minőségét biztosítjuk és szavatoljuk, hogy a vásárolt matricák barátságosak a környezetre nézve és eleget tesznek a legszigorúbb biztonsági szabványoknak. Ha valamilyen kérdése van, kérjük forduljon hozzánk!

CSOMAGOLÁS

A lépcső matricáket szolid, karton tubusokba csomagoljuk, melyek tökéletesen védik a megrendelt árukat. Minden matrica készlethez szerelési útmutatót csatolunk.

MINTÁK

Lehetőséget kínálunk Önnek arra, hogy megrendelhesse a fotótapétáink termékmintáit. Így megnézheti, hogy az adott anyag és minta megfelel-e az Ön elvárásainak és jól illeszkedik-e a helyiség berendezéséhez. Figyelem! A minták az anyag valóságban történő ellenőrzésére, nem pedig a színek összehasonlítására szolgálnak! A színek csekély mértékben eltérhetnek az adott nyomtatási tételtől függően.