1. HOME
  2. /
  3. Fotótapéták
  4. /
  5. Vintage
  6. /
  7. Fotótapéta Rose Shabby Chic
varázsló betöltése

Fotótapéta Rose Shabby Chic

Fedezze fel a dekorációk hihetetlen szépségét a modern fotótapéták révén, melyek megváltoztatják az Ön szemléletét minden beltéri elrendezésre.
MagicStick fotótapéta
MagicStick fotótapéta Flizelin fotótapéta
Minták megrendelése
250x250cm
250x250cm
Minták megrendelése
250x250cm
250x250cm
Termék testre szabása
0.00 HUF
- +
kosárba tesz
Sokféle fizetési mód
Minőségi termékek a gyártótól.
Az Ön megrendelését megküldjük: pént, 03.02 - hét, 06.02
Hozzáadás a kedvencekhez
Share
Pin it

Fedezze fel a dekorációk hihetetlen szépségét a modern fotótapéták révén, melyek megváltoztatják az Ön szemléletét minden beltéri elrendezésre. Minden tér berendezése során fontos a árnyalatok megválasztása úgy, hogy azok harmonizáljanak a helyiség légkörével kompozíciót és együtt játsszanak a stílus egyéb elemeivel. A rendkívüli helyiség berendezése egy kihívás. Azonban nincs mitől félni, a Coloray.hu ajánlatában a legjobb minőségben nyomtatott, szép fali dekorációk bő választéka áll rendelkezésére, ami teljesen áttöri a teret minden elrendezésben. Fogadjon Fotótapéta Rose Shabby Chic - ez remek dísztárgy minden elrendezéshez. Minden helyiség elragadtatást kelt a látogatóknál. A rendkívüli díszek az Coloray.hu üzletből teljes egészében megváltoztatják az Ön helyiségeinek elrendezését. Ajánljuk, hogy ismerje meg az ajánlatunkat. Inspirálja magát és döntsön olyan eredeti megoldás mellett, amely tavaszi energiát visz be az Ön helyiségébe. Ajándékozza meg a helyiségét azzal, amit megérdemel! Hozzon létre egy szép helyet a lélekkel, ahová szeret majd visszatérni számos utazások után. Jelenleg a lakberendezési trendek a természethez való visszatérésre hivatkoznak. Vezesse be azt az Ön lakásába is.

ANYAG

Magic Stick

 

MagicStick fotótapéta egy innovációs anyag különleges feladatokhoz, ami többször felragasztható és leszedhető. Nem szennyeződik, nem tépődik, gyors és könnyű a szerelése. Nem alkalmas az akril- és latexfestékkel bevont felületeken való felragasztásra. Bármilyen helyen könnyen felragasztható és leszedhető, maga a szerelés nem tart tovább 30-60 percnél. Bármilyen helyiség díszíthető MagicStick anyagon készült fotótapétával!

 Tapeta winylowa

 

 

Vinil fotótapéta – tartósság és szilárdság. Vinil a magas hőmérsékleteknek és nedvességnek ellenálló anyag, a flizelin alátétnek köszönhetően pedig húzásnak és deformálódásnak is ellenáll, így minden további nélkül felhasználható konyhában vagy fürdőszobában. A vinil tapéta nem tart az ujjlenyomatoktól sem, elég időnként nedves törlőruhával áttörölni. A szereléshez vinil tapétákhoz való ragasztóra van szükség!

Tapeta laminowana

 

 

Laminált fotótapéta nagy népszerűségnek örvend a vevőink körében. Ez nem meglepő, hiszen a testvéréhez - vinil tapétához - hasonlóan ellenáll a nedvességnek és hőmérsékletnek, így a konyha és fürdőszoba eredeti díszévé válhat, a színei pedig akár éveken keresztül is megőrzik az intenzitásukat. Szereléséhez ragasztó nem szükséges, az anyag öntapadó.

 Tapeta lateksowa

 

 

Latex fotótapéta – a latex anyag sima, szatén felületének köszönhetően lehetővé teszi a fényképészeti hatást. Ez a fajta fotótapéta remekül beválik a nappaliban, irodában, gyermekszobában és fürdőszobában. Tartós anyag és élő színek garantálják a wow effektust hosszú használati idő alatt. A szereléséhez a latex tapétához való ragasztó szükséges.

Flizelina

 

 

Flizelin fotótapéta – a flizelin anyag önmagában egy klasszika. Modern technológiáknak köszönhetően a flizelin tapéta teljesen környezetbarát, nem tartalmaz mesterséges anyagokat. A flizelin alátétréteg vastagabb, mint a többi anyagban, ami lehetővé teszi az egyenlőtlenségek csökkentését és simítását a fal felületén. Flizelin tapéta egy olyan megoldás, mely magában egyesíti a klasszikát és a korszerűséget, sikeresen alkalmazható bármilyen helyiség díszítéseként. A szerelés a fal előzetes előkészítését igényli (ragasztóval a falat, nem tapétát vonjuk be).

 

SZERELÉS

MagicStick fotótapéták

A fal száraz, sima és tiszta legyen – akár egy minimális textúra is azt eredményezheti, hogy a fotótapéta leválik. Ajánljuk, hogy ne fesse a falat a fotótapéta szerelése előtt legalább 3 héttel. Ne feledje, hogy a festék állapota a falon jó kell legyen, hogy elkerülje a tapéta a festékkel együtt való leválásának kockázatát. Nem ajánljuk a fotótapéták elhelyezését a latex vagy akril festékkel bevont falakon sem. A MagicStick anyag többször felragasztható és leszedhető, ezért őrizze meg a szállítási fóliát, amire rá volt ragasztva a fotótapéta. Győződjön meg arról, hogy a fal megfelelően lett előkészítve, ugyanis a fotótapéta széttépheti a régi vagy rosszul előkészített felületeket az ismételt felvitel során. Az anyag nem tartalmaz papírt, ezért könnyen tisztítható nedves törlőruhával, mosószerek használata nélkül. Légbuborékok megjelenése esetén azok könnyen eltávolíthatók lehúzó segítségével.

Flizelin és vinil fotótapéták flizelin alapon

A fal száraz és tiszta legyen. A tapétát a falra egy különleges tapéta-ragasztó segítségével kell felragasztani, ami minden építőipari üzletben kapható (ajánljuk a METYLAN SPECIAL INSTANT ragasztót a flizelin tapétákhoz). A ragasztóval bevonjuk a falat és azonnal felrakjuk a tapétát – az anyagot szerelés előtt nem kell bevonni, eltérően mint hagyományos tapéták esetén.

Laminált fotótapéták

A fal száraz és tiszta legyen. Ha a matricát egy függőleges felületen szereli, akkor felülről kezdje el. Más esetben annak nincs jelentősége, hogy honnan kezdi a nyomtatvány felragasztását. Terítse szét a matricát tiszta, száraz felületen a nyomtatott oldal fent legyen. Ha a matrica több részből áll, azokat mind terítse szét. Tegye a matricát egyenletesen a felületre. Vegyen le kb. 20-50 cm alátétet az anyagról, az alátétpapírt csévélje a matrica alá. A ragasztott részt simítsa lehúzóval, kitaszítva a légbuborékokat. Nagyobb méretű matrica szereléséhez két személy kell: az egyik simítja a ragasztott részt, a másik húzza a matricát és csévéli az alátétpapírt.

Latex fotótapéták

A fal száraz és tiszta legyen. A friss és sima falat (glettel vagy gipszkarton lapokkal bevont) alapozza különleges alapozóval vagy hígított ragasztóval. Hagyja megszáradni – a falak alapozása után ajánlott 2 hétig várni, amíg a fal tökéletesen száraz nem lesz. Készítsen elő egy biztonságos helyet, ahol a tapéta szétteríthető, a nyomtatott oldalt a földre tegye. Legjobban megteheti ezt egy tiszta és száraz anyagon – pl. lepedőn. Vigye fel a ragasztót a tapétára, alaposan kenje szét és egyenletesen vonja be a felületet. Nagyon fontos, hogy a ragasztó minden szélre kerüljön. Várjon kb. 5 percet, amíg a tapéta fel nem szívja a nedvességet. Annak ellenére, hogy minőségi anyagról van szó, áztatva leginkább ki van téve a mechanikai sérüléseknek. Legyen óvatos!

Ha több információt szeretne az anyagainkról és azok szereléséről, akkor ajánljuk, hogy ismerkedjen meg a fotótapéták szerelési utasításaival.

BIZTONSÁGI STANDARDOK

GreenGuard tanúsítvánnyal rendelkező legmodernebb HP LATEX 310 nyomtatót használunk nemcsak azért, hogy legjobb minőséget biztosítsunk, hanem hogy azt is szavatoljuk, hogy a vásárolt termék környezetbarát és eleget tesz a legszigorúbb biztonsági szabványoknak. Ha valamilyen kérdése van, kérjük forduljon hozzánk!

CSOMAGOLÁS

A fotótapétánk egyforma méretű részekben kerül kiszállításra. A termékeinket szolid, karton tubusokba csomagoljuk, ezért nem kell aggódnia a szállítás során keletkező sérülések miatt. Minden tubushoz a tapéta lépésről lépésre szerelési útmutatóját csatoljuk.

MINTÁK

Tetszik valamelyik minta az ajánlatunkból, de nem biztos, hogy illeni fog az Ön helyiségébe? Szeretne megnézni és megérinteni azt az anyagot, amin nyomtatjuk a fotótapétáinkat? Mi sem egyszerűbb! Lehetőséget kínálunk Önnek arra, hogy megrendelhesse a mintákat. Figyelem! A minták az anyag valóságban történő ellenőrzésére és a falon való letesztelésére szolgálnak, nem pedig a színek összehasonlítására! A színek csekély mértékben eltérhetnek az adott nyomtatási tételtől függően.