CÍMKÉK TRENDEK

2022-ben a lakberendezési matrica trendek elsősorban a föld színei: homok, bézs, mély narancs, karmell, olívabogyó és khaki. Fehér mellett ezek a színek fognak dominálni az idei berendezésekben. A múlt évi lakberendezésekben erősen megjelent visszatérés a természetbe, a föld belsejébe való utazássá alakult át.

2022-ben fogadunk a trópusi erdők és virágok, hegyek motívumát tartalmazó matricákra, és mindenre, ami a természetre hivatkozik. Ennek a természetes trendnek esélye van arra, hogy hosszabb ideig maradjon a lákasainkban, és a kevésbé fogyasztó, tudatosabb életmódunkban is.

A 2022 év színei a Pantone Intézet szerint a nyugodt szürke és a napos sárga lesz, mindkét szín egymással összeállítva egy csodaszép pasztell kombinációt alkot, mely gyönyörűen kontrasztos a fehérrel, és színt visz be a loft stílusban berendezett helyiségekbe. A napos sárga optikailag világosabbá és melegebbé teszi a helyiséget, a pasztell szürke pedig könnyűséget kölcsönöz. A pasztellek nem mennek ki egyhamar a divatból, ezért érdemes a rózsaszínű és kék kellékekre gondolni a gyermekszobába. A matrica ajánlatunkban találhatók az IKEA KALLAX, IKEA MALM, IKEA DUKTIG és IKEA KURA BED sorozatokhoz dedikált matricák is, melyeknek köszönhetően a bútoraik csere nélkül metamorfózison eshetnek át.