Ikea Kura Bed matricák

A metamorfózis az életünk sok szempontjára vonatkozhat. Így nem meglepő, hogy a saját és a gyerekeink hálószobájában is szeretnénk alkalmazni. Ebben a második esetben rendkívül népszerűek az Ikea bútorok. Gyermekágyak területén az egyik érdekesebb ajánlat a Kura Bed kollekció, azaz a 6 éven felüli gyerekeknek való ágyak.

Ikea Kura Bed matricák
Kura Bed [találat: 20]
Ikea Kura Bed matricák

Ezek egyszerű, fából készült megoldások. Ez a modell sikeresen alkalmazható egyetlen gyereke számára, de felhasználásra kerülhet a testvérek szobájában is. Érdemes hozzáfűzni, hogy az Ikea Kura Bed nem csupán agyat jelent, ugyanis egy egyedi játékzónát is képezhet. E sorozatnak sajnos az a hátránya, hogy hasonlóan a gyártó többi bútoraihoz, minimalista stílusban készül. Közismert, hogy hosszabb időtávon ez a nyers stílus unalmassá válhat. 

Különösen a legfiatalabbaknak dedikált megoldások esetén. Ezért érdemes időnként a legfiatalabbak terét megújítani. Ez nem jár feltétlenül nagy költséggel, ugyanis vannak módszerek, melyek lehetővé teszik a változást kis költségek mellett. Ebbe a kategóriába számítható például az Ikea Kura Bed bútormatrica, mely egyszerű módon lehetővé teszi a bútor megjelenésének megváltoztatását.