Fotótapéták japán stilusban

Japán – a Virágzó Cseresznye Országa egy hihetetlen hely, ahol a legendák és a múlt elválaszthatatlan módon kapcsolódnak a valósághoz és jelenhez, a művészet pedig nagy szerepet játszik minden ember életében. Ezért is létrehoztuk a japán kultúrával és művészettel inspirált elképesztő tapétákat. Éppen ezekkel az Ön lakásának belseje egy utánozhatatlan hellyé fog válni.

Fotótapéták japán stilusban
Japán [találat: 21]
Fotótapéták japán stilusban

Japán tapéták – minták és színek gazdagsága

Az ajánlatunkban japán képekkel inspirált tapéták találhatók, melyek elbűvölnek a részletek hihetetlen mennyiségével, a finom vonallal és tónusos színekkel. Főleg az építmények jellegzetes alakjával kitöltött csodaszép tájakat mutatnak. Jól beválnak a közhelyeken – mint pl. irodákban vagy kávéházakban, melyeknek elképesztő légkört kölcsönöznek. Magánlakásokban is remekül beválnak a Japán növény- és állatvilágával inspirált tapéták

A jellemző bokrok és bambusz levelek, fák és cseresznyevirágok, illetve darvak és koi pontyok azok az elemek, melyek először jutnak eszünkbe, ha Japánt emlegetjük, ezért a tapétáink alkotásánál azokkal inspiráltuk magunkat és olyan egyedi tapétákat hoztunk létre, melyek nemcsak tematikával, hanem stílussal is beilleszkednek a japán művészet légkörébe. A Japánnal inspirált tapéták révén a helyiségében egy utánozhatatlan légkört hoz létre, mely beilleszkedik minden stílusba.