Fotótapéták pöttyös

Pöttyök, kerekek, szemek, körök, foltok, ovális alakok és még sok más! Melyik pöttyöt választ magának? A pöttyös tapéták igazi szenzációt okozhatnak, hacsak megengedi nekik. Biztosan változatosabbá, vidámabbá, barátságosabbá és hangulatosabbá teszik minden szoba terét. Meglepők lehetnek, kelthetik a vendégek érdeklődését és elrabolhatják őket az örült design révén.

Fotótapéták pöttyös
Pöttyök [találat: 204]
Fotótapéták pöttyös

Az eredeti pöttyös minták csaknem helyiségben válnak be

A pöttyök egyre népszerűbbé váltak az utóbbi néhány évben. A kis pöttyös tapétáról rendszerint a gyermek hálószobák vagy játszó szobák és óvodák díszítése jut eszünkbe, de nagyszerű kellékét képezheti a nappalinak vagy a felnőttek hálószobájának is, ha gondosan választják ki és rafinált és gusztusos bútorok és tartozékok segítségével stilizálják. 

A kevésbé természetes, csillagos égre vagy galaktikára emlékeztető pöttyös minták azonban fantasztikusan válnak be a nappali intenzív hangsúlyaként. A kis pöttyökből álló etnikai minták és mandalák pedig alkalmasak a boho stílusú lakásokba. Sőt! A pöttyök ideálisan illenek minden stílushoz: modern, minimalista, skandináv vagy akár provence-i, elég a tér többi részével megfelelően összejátszani.