Fotótapéták csíkok

Egy csíkos tapéta egy klasszikus, ez az ügyes konstrukció azonban segít a teret megnyitni és azt eredményezi, hogy a szoba nagyobbnak tűnik. Sokoldalú szerkezetének köszönhetően csaknem minden otthoni helyiségbe illik. A függőleges és vízszintes csíkoktól a cikkcakkos és hullámos vonalakig sok mintánk van, így biztosan megtalálja a kedvencét.

Fotótapéták csíkok
Csíkok [találat: 80]
Fotótapéták csíkok

Univerzális fotótapéták csíkokkal

Frissítse fel a folyosóját a padlótól plafonig futó csíkok segítségével. A nálunk kapható, vékony és vastagabb csíkos tapéták különböző színűek, szürke, fehér árnyalatokban, illetve fekete- és aranycsíkos merész tapéta, valamint finomabb rózsa vagy kék árnyalatok, melyek ideálisak a női helyiségekbe. Függessze fel vízszintesen a világos csíkos tapétát, hogy a szobája nagyobbnak tűnjön. 

A klasszikus minták modern verziójának elérése céljából vigye át a csíkokat magasabb szintre és válassza ki a különböző irányú és színű maszatolást. Ezek a klassz minták remekül néznek ki funkcionális falként vagy felhasználhatók az egész szoba díszítésére, hogy mindenkire benyomást tegyenek.