Fotótapéták levelek

Hozza a természetet az otthonába a levélmintás tapéta választékunkkal. Klasszikus virágoktól az excentrikus erdei nyomtatásokig, ez a motívum az inspirációját a természetből meríti és együttműködik a meglévő bútorokkal és díszelemekkel, hogy friss légkört hozzon létre minden helyiségben. Természettel inspirált hihetetlen színek.

Fotótapéták levelek
Szín
Stílus
Barokk
Etnikai
Francia
Viktoriánus
Gyarmati
Absztrakt
Falusias
Oriental
Eklektikus
Provence
Megtekintés összes
Vidéki
Angol
Modern
Minimalista
Skandináv
Japán
Klasszikus
Kortárs
Ipari
Levelek [találat: 794]
Fotótapéták levelek

Fotótapéták nagy levelekkel – legyen közelebb a természethez és a trópusokhoz

Ha egy hagyományos nézetet keres, akkor jó helyen jár. A tapéta pálmával vagy bambusz levelekkel egy ideális minta minden helyiségbe. A klasszikus semleges árnyalatok vagy a kék, szürke és zöld tapéták nyugodt árnyalatai királyi megjelenést kölcsönöznek és díszfalként működnek az Ön életterében vagy étkezőjében. Találja meg a korszerű stílust a pálma és banán leveles tapétákban. 

Nagy ismétlődő minták a zöld árnyalatokban egy divatos látvány, mely felfrissíti a tinédzser hálószobáját, a tapéták levelek és madarak motívummal bájos, pasztell színekben pedig egy ideális választás a gyermekszobába. A fotórealisztikus tapéta fával pedig szintén remek választás minden hálószobába – árnyékolással a realisztikus effektus kedvéért, ami elképesztő benyomást kelt.