Fotótapéták márvány

A márvány egy rendkívüli szikla, ami már az ókori idők óta faragói és építőipari anyagként szolgál. Ez azért van így, mert a létrejötte során a szikla csodálatos, különböző színű ereket képez, melyek absztrakt mintákat alkotnak. Ennek révén a szikla bájt nyer. A gazdag színpalettájának köszönhetően is nagy a rajongóinak köre.

Fotótapéták márvány
Márvány [találat: 23]
Fotótapéták márvány

Márvány tapéták – minták és színek gazdagsága

A kollekciónkban márvánnyal inspirált tapéták széles skálája található – köztük finom világos márványokat pasztell erekkel, ideálisak a megvilágítani kívánt helyiségekbe. Jól beválnak a hálószobában és gyermekszobában is. A finom mintájuk és színük nyugtató hatással lesz és megkönnyíti az elalvást. 

Sötét márványokkal is rendelkezünk világos erekkel, melyek minden helyiségnek az ókori kultúrával inspirált, utánozhatatlan légkört kölcsönöznek. Így ajánljuk azokat mindazoknak, akik egy elképesztő hatást szeretnének a lakásukban. A márvánnyal inspirált tapéták között rendelkezésre állnak a kontrasztos absztrakt mintákkal ellátott tapéták is, melyek e kővel való laza inspiráció eredménye.