Fotótapéták rózsákkal

A rózsa a legnépszerűbb, legismertebb és legkedveltebb virág világszerte. Minden virágnak kerek, az egész felületén és a függőleges tengely mentén szimmetrikus feje van, ami legideálisabb virággá tesz világszerte. A pehelyei különböző alakú és színű lehetnek. Természetben azonban a rózsák csak fekete színben nem lépnek fel.

Fotótapéták rózsákkal
Rózsák [találat: 195]
Fotótapéták rózsákkal

Jó ötlet-e a fotótapéta rózsával?

A „rózsa alatt” kifejezés a titoktartást jelenti és az ókori római gyakorlatból származik. A rózsa színének is jelentése van, példák a különböző színű rózsák tipikus jelentései: igazi szerelem (piros), titok (kék), ártatlanság vagy tisztaság (fehér), halál (fekete), barátság (sárga) és szenvedély (narancs). Ezért is a rózsás tapétát főleg az erős karakterű személyek válasszák, akik képesek lesznek a rózsák kissé elnyomó jelenlétét elviselni. 

Rájuk gondolva hoztuk létre a csodálatos elrendezéseket nagy rózsacsokrokkal intenzív színekben és sokszor sötét háttérben. Viszont finom, pasztell tapéták apró, világos színű rózsák képével remekül harmonizálnak majd olyan lányok szobáival, akik csak belépnek a felnőttkorba.