Fotótapéták rózsákkal

A rózsa a legnépszerűbb, legismertebb és legkedveltebb virág világszerte. Minden virágnak kerek, az egész felületén és a függőleges tengely mentén szimmetrikus feje van, ami legideálisabb virággá tesz világszerte. A pehelyei különböző alakú és színű lehetnek. Természetben azonban a rózsák csak fekete színben nem lépnek fel.

Fotótapéták rózsákkal
Szín
Stílus
Klasszikus
Angol
Provence
Skandináv
Falusias
Francia
Minimalista
Barokk
Eklektikus
Etnikai
Megtekintés összes
Vidéki
Absztrakt
Japán
Kortárs
Viktoriánus
Gyarmati
Oriental
Modern
Rózsák [találat: 196]
Fotótapéták rózsákkal

Jó ötlet-e a fotótapéta rózsával?

A „rózsa alatt” kifejezés a titoktartást jelenti és az ókori római gyakorlatból származik. A rózsa színének is jelentése van, példák a különböző színű rózsák tipikus jelentései: igazi szerelem (piros), titok (kék), ártatlanság vagy tisztaság (fehér), halál (fekete), barátság (sárga) és szenvedély (narancs). Ezért is a rózsás tapétát főleg az erős karakterű személyek válasszák, akik képesek lesznek a rózsák kissé elnyomó jelenlétét elviselni. 

Rájuk gondolva hoztuk létre a csodálatos elrendezéseket nagy rózsacsokrokkal intenzív színekben és sokszor sötét háttérben. Viszont finom, pasztell tapéták apró, világos színű rózsák képével remekül harmonizálnak majd olyan lányok szobáival, akik csak belépnek a felnőttkorba.