Üvegképek - Claude Monet

Monet műveinek reprodukcióit gyakran választják a lakások és házak díszítéséhez. A művész impresszionista festményei már az élete során elismerésnek örvendtek és tartósan beíródtak a művészet történelmébe. Úgy döntöttünk, hogy a kollekciónkban a legismertebb művei mellett azokat is helyezzük el, melyek nagy népszerűségre nem tettek szert.

Üvegképek - Claude Monet
Claude Monet [találat: 83]
Üvegképek - Claude Monet

Leghíresebb Monet festmények saját otthonban

Monet olyan festő volt, aki nem kizárólag egy tematikához nyúlt. Ebben a kategóriában az egész színpalettával kitöltött tájképeket, de csendéletet is talál. Az impresszionista mester ügyelt a fényre és annak módjára, ahogy a fény a felületen rendezkedik. Ezért a művei ébresztik a képzeletet és hatással vannak az érzékekre.

 

Az impresszionizmus egyik tulajdonsága éppen a szín és fény kezelése volt az elképesztő végleges effektus elérése céljából. Monet is így alkotott. A műveinek reprodukciói tehát nem válnak unalmassá egyhamar, minden alkalommal szemet vonzanak és inspirálják a nézőt. Remekül beválnak a nappali, illetve hálószoba vagy dolgozószoba dekorációjaként.

Nézze meg szintén Claude Monet reprodukciók canvas vásznon.