Vászonképek - fák

A fák által hordozott szimbolika nagyon gazdag. Lehet az életnek, a föld és ég kapcsolatának, a változó évszakoknak vagy örök megújításnak a jele. A szimbolika sokkal gazdagabb. A kollekciónkban kapható képek különböző fázisokban mutatják ezeket a növényeket. Itt találhatók az őszi nézetek, téli tájképek és teljesen magányos fák.

Vászonképek - fák
Fák [találat: 361]
Vászonképek - fák

Fák és erdők az otthoni elrendezésben

Sok különféle képet talál nálunk, amiken egyes fák és egész erdők egyaránt láthatók. Ha Ön számára lenyűgöző az évszakok változatossága, akkor biztosan tetszeni fognak az őszi tájképek a különböző színpalettában díszített levelű fákkal. Vagy talán Ön a tél rajongója és olyan fali dekorációt keres, ami emlékeztetni fogja a sípályán, a hegyi túrán vagy a befagyott tónál töltött kellemes pillanatokra? Hóval letakart fák határozottan Önnek szóló ajánlat – a kollekciónkban ilyen képek is találhatók.

 

A fák nem egyértelműek, a tájak és tájképek elválaszthatatlan részét képezik. A leghíresebb festőművészek és grafikusok alkotásain találhatók. Ha valami minimalistát szeretne választani, fogadjon az egyszínű rajzra vagy a fa monokromatikus képére. Fekete-fehér grafikák sok lakásban válnak be dekorációként. Könnyen bekomponálhatók olyan berendezésbe, ahol már sok szín kerültfelhasználásra. Canvas vásznon nyomtatott képekre jellemző a részletek gazdagsága és a színek ideális leképezése, hátra van tehát csak annak a grafikai motívumnak a kiválasztása, ami Önhöz szól a legjobban és illik a helyiségébe.