Vászonképek - Claude Monet

Claude Monet francia festőművész volt. Az impresszionizmus egyik legismertebb képviselője. XIX. és XX. század fordulóján élt. Bár egészségügyi problémákkal küszködött, az élete során sikert ért el és megnyerte a kritikusok és nézők elismerését. A galériánkban elhelyeztük Monet leghíresebb képeit és azokat, melyek ilyen nagy népszerűségre nem tettek szert.

Vászonképek - Claude Monet
Claude Monet [találat: 83]
Vászonképek - Claude Monet

Impresszionista képek – fény és nyugalom

Az impresszionista mester műveit áttekintve könnyen észrevehető, hogy széleskörű tematikával van dolgunk. Biztosan fordulhatnak ide a természetes tájképek rajongói, valamint azok, akik inkább a csendéletet szeretik, amiben nagyon fontos szerepet játszik a fény. Az asztalon felállított tárgyakból álló szerény kompozíciók kifejező erőt nyernek a nagyszerű módon bemutatott fénysugaraknak köszönhetően, a vásznon szétszórt kis festékfoltok révén. Az impresszionista képek az elképesztő benyomásukat éppen a fény és szín egyidejű kezelési képességének köszönhetik. Így akár nagyon sztatikus képkockák sem unalmasak, azok megfigyelése minden alkalommal új élményekről gondoskodik.

Monet – kép reprodukciók a vásznon

Kollekciónkban a minták bő választékával rendelkezünk, azok között a tematika igen széles körű. Fontosak azok a megvalósítási módszerek is, melyeket a Vevőinknek kínálunk. Monet műveinek reprodukciói canvas vászonra nyomtathatók, így a kellő jelleget veszik fel. A minimalista effektus egyesítve az impresszionista mester műveivel elképesztő hatást biztosít. Ez az ajánlat a klasszikus és tipikusan modern helyiségeknek egyaránt szól. A kedvenc Monet képével díszítheti tehát a hálószobát, nappalit, dolgozószobát vagy előszobát.