1. HOME
  2. /
  3. Képek
  4. /
  5. DESZTINÁCIÓK
  6. /
  7. Fürdőszoba

Képek fürdőszobába

A fürdőszoba vagy fürdőszalon olyan hely, ahol remekül mutatnak majd az üvegre nyomtatott képeink. Beilleszkednek a hagyományos esztétikába és a minimalista berendezésű, modern helyiségekbe egyaránt. Emellett az üvegen készült fürdőszobai képek sok előnnyel rendelkeznek, ezeket te is gyorsan észreveszed majd.

Képek fürdőszobába
Fürdőszoba [találat: 893]
Képek fürdőszobába

Fürdőszoba modern stílusban

Tekintsd meg, milyen érdekes mintákat készítettünk elő a fürdőszobai képek kollekciójába. Elsősorban a vízhez kapcsolódó motívumokra alapozunk, ez az asszociáció ugyanis igen természetes módon jut eszünkbe. Nézd, mi az, ami a legjobban inspirál. Lehetnek látványos vízesések, nyugodtan terülő folyók, a tó nyugodt felülete vagy csupán a természetes tájképpel körülvett vízrészlet. Ha érdekel a művészet, nézd meg a kollekciónkban található reprodukciókat. A fürdőszoba stílusától függően válaszd ki, hogy illik-e oda egy impresszionista naplemente a tó felett, vagy inkább egy minimalista japán grafika, Fuji heggyel a háttérben.

Az üveg előnyei

Az üvegen készült fürdőszobai képek azzal a kétségtelen előnnyel rendelkeznek, hogy ellenálnak a nedvességnek. Így szerencsére nem kell lemondanod az érdekes fürdőszobai dekorációkról. Elég, ha kiválasztod a megfelelő anyagot és nyilvánvalóan a minőségi kivitelt. 

Kedvezőtlen körülmények ellenére az üvegre nyomtatott kép megőrzi az eredeti minőségét, a színek nem fakulnak, a felület pedig nem veszti el tulajdonságait sokszori tisztítás után sem. Az utóbbi pedig nagyon egyszerű és problémamentes. Elég egy nedves törlőruha és kis üvegmosó folyadék.

Milyen képtémát válasszunk a fürdőszobába?

A fürdőszoba egy olyan hely, ahol a természet és minden, ami hozzá kapcsolódik, nagyszerűen illik. Válaszd a téli tájat hófödte hegyekkel és erdőkkel, ha a hűvös színek rajongója vagy. Ha a meleg színeket kedveled, akkor a fürdőszobádba virágos réteket ábrázoló, élénk színekkel és részletekkel teli festményeket érdemes választanod. Itt mindenekelőtt az impresszionisták reprodukcióit ajánljuk, akik mesterien kezelik a színeket és a fényt. Egy ilyen festéssel nem kell többet törődnöd, mint a fürdőszoba többi berendezésével és dekorációjával. Így nyugodtan választhatsz egy látványos képet maximális méretben, és feldíszítheted vele a kád feletti falat. Ha kis fürdőszobád van, keress 3D hatású grafikákat. Ezek optikailag növelik a teret.

 

Teremtsen teljesen új stílust fürdőszobájának falfestményekkel

Ha egy friss, modern megközelítést keres a fürdőszoba díszítésére, ne habozzon falfestményekben gondolkodni. Ezek a kreatív műalkotások új dimenziót adhatnak a fürdőszobának, és egyedülálló stílust hozhatnak létre. A fürdőszobai falfestmények számtalan lehetőséget kínálnak az egyéni kifejeződésre és az inspiráló designra. Legyen szó vízfestékről, egyszerűbb mintákról vagy akár extravagáns grafikáról, a falfestmények által nyújtott lehetőségek csak a képzeletén múlnak.

Emellett a megfelelő választással még a kisebb fürdőszobák is tágasabbnak és elegánsabbnak tűnhetnek, így ezek a műalkotások nem csupán díszítőelemek, hanem funkcionális részek is lehetnek a modern lakberendezésben. Fedezze fel a különféle fürdőszobai falfestmények ötleteit, hogy teljesen új atmoszférát teremthessen ebben a fontos helyiségben, és adja meg fürdőszobájának az elegáns és egyedi hangulatot, amelyre mindig is vágyott.

A fürdőszobában való képlenyomatok remek ötletek kínálnak a lakberendezéshez. Ezek az elegáns műalkotások személyre szabott stílust kölcsönözhetnek fürdőszobájának, és új dimenziót adhatnak a lakberendezésnek. A modern minták és designok segítségével a fürdőszoba stílusos és egyedivé válhat. Ne hagyja figyelmen kívül a fürdőszobát, mint potenciális festővásznat, ahol a képlenyomatok megjelenése kiváló lehetőséget kínál az elegáns atmoszféra megteremtésére.