1. HOME
  2. /
  3. Képek
  4. /
  5. DESZTINÁCIÓK
  6. /
  7. Fürdőszoba

Képek fürdőszobába

A fürdőszoba vagy fürdőszalon olyan hely, ahol remekül mutatni fognak az üvegen nyomtatott képeink. Azok beilleszkednek a hagyományos esztétikába és a minimalista kellékkel és tartozékkal rendelkező modern berendezésbe egyaránt. Emellett az üvegen készült fürdőszobai képek sok előnnyel rendelkeznek, az utóbbiakat nagyon gyorsan fogja önállóan felfedezni.

Képek fürdőszobába
Fürdőszoba [találat: 893]
Képek fürdőszobába

Fürdőszoba modern stílusban

Nézze meg, milyen érdekes mintákat készítettünk elő a fürdőszobai berendezésekre gondolva. Elsősorban a vízhez kapcsolódó bármely motívumokra alapozunk, ez az asszociáció ugyanis igen természetes módon jut eszünkbe. Nézze meg, mi az, ami inspirál a legjobban. Lehetnek a látványos vízesések, a nyugodtan terülő folyók, a tó nyugodt felülete vagy csupán a természetes tájképpel körülvett vízrészlet. Ha érdekli a művészet, nézze meg a kollekciónkban található reprodukciókat. A fürdőszoba stílusától függően kiderülhet, hogy jól illik oda egy impresszionista naplemente a tó felett, vagy éppen egy minimalista japán grafika Fuji heggyel a háttérben.

 

Az üveg előnyei

Az üvegen készült fürdőszobai képek azzal a kétségtelen előnnyel rendelkeznek, hogy ellenálnak a nedvességnek. Így nem kell lemondani az érdekes fürdőszobai dekorációk felhasználásáról. Elég, hogy megfelelő anyagot és nyilvánvalóan minőségi kivitelt választ. Kedvezőtlen körülmények ellenére az üvegre nyomtatott kép megőrzi az eredeti minőségét, a színek nem fakulnak, a felület pedig nem veszti el tulajdonságait sokszori tisztítás után sem. Az utóbbi pedig nagyon egyszerű és problémamentes. Elég egy nedves törlőruha és kis üvegmosó folyadék.