1. HOME
  2. /
  3. Képek
  4. /
  5. DESZTINÁCIÓK
  6. /
  7. Fürdőszoba

Képek fürdőszobába

A fürdőszoba vagy fürdőszalon olyan hely, ahol remekül mutatnak majd az üvegre nyomtatott képeink. Beilleszkednek a hagyományos esztétikába és a minimalista berendezésű, modern helyiségekbe egyaránt. Emellett az üvegen készült fürdőszobai képek sok előnnyel rendelkeznek, ezeket te is gyorsan észreveszed majd.

Képek fürdőszobába
Fürdőszoba [találat: 893]
Képek fürdőszobába

Fürdőszoba modern stílusban

Tekintsd meg, milyen érdekes mintákat készítettünk elő a fürdőszobai képek kollekciójába. Elsősorban a vízhez kapcsolódó motívumokra alapozunk, ez az asszociáció ugyanis igen természetes módon jut eszünkbe. Nézd, mi az, ami a legjobban inspirál. Lehetnek látványos vízesések, nyugodtan terülő folyók, a tó nyugodt felülete vagy csupán a természetes tájképpel körülvett vízrészlet. Ha érdekel a művészet, nézd meg a kollekciónkban található reprodukciókat. A fürdőszoba stílusától függően válaszd ki, hogy illik-e oda egy impresszionista naplemente a tó felett, vagy inkább egy minimalista japán grafika, Fuji heggyel a háttérben.

Az üveg előnyei

Az üvegen készült fürdőszobai képek azzal a kétségtelen előnnyel rendelkeznek, hogy ellenálnak a nedvességnek. Így szerencsére nem kell lemondanod az érdekes fürdőszobai dekorációkról. Elég, ha kiválasztod a megfelelő anyagot és nyilvánvalóan a minőségi kivitelt. 

Kedvezőtlen körülmények ellenére az üvegre nyomtatott kép megőrzi az eredeti minőségét, a színek nem fakulnak, a felület pedig nem veszti el tulajdonságait sokszori tisztítás után sem. Az utóbbi pedig nagyon egyszerű és problémamentes. Elég egy nedves törlőruha és kis üvegmosó folyadék.

Milyen képtémát válasszunk a fürdőszobába?

A fürdőszoba egy olyan hely, ahol a természet és minden, ami hozzá kapcsolódik, nagyszerűen illik. Válaszd a téli tájat hófödte hegyekkel és erdőkkel, ha a hűvös színek rajongója vagy. Ha a meleg színeket kedveled, akkor a fürdőszobádba virágos réteket ábrázoló, élénk színekkel és részletekkel teli festményeket érdemes választanod. Itt mindenekelőtt az impresszionisták reprodukcióit ajánljuk, akik mesterien kezelik a színeket és a fényt. Egy ilyen festéssel nem kell többet törődnöd, mint a fürdőszoba többi berendezésével és dekorációjával. Így nyugodtan választhatsz egy látványos képet maximális méretben, és feldíszítheted vele a kád feletti falat. Ha kis fürdőszobád van, keress 3D hatású grafikákat. Ezek optikailag növelik a teret.