Üvegképek - tájképek

Az üvegen nyomtatott tájképes motívumok a természet és különböző megjelenései rajongóinak szóló ajánlat. Lehet, hogy szereti a sétákat az erdőben, vagy akár csak otthon visszavonulva nézi az erdőt. Különböző javaslatokat készítettünk elő, azok között biztosan megtalálja azt, ami elrabolja a szívét.

Üvegképek - tájképek
TÁJKÉPEK [találat: 845]
Üvegképek - tájképek

Szép tájak a helyiségekben

Nem kell egy hegyi túrára indulni vagy tengerparti kirándulást tervezni ahhoz, hogy egy ideig úgy érezzük magunkat, mintha ott lennénk. Nézze meg az általunk kínált fali képeket. A tájak itt néha hihetetlenül realisztikusok, máskor viszont jelképes módon kerültek rögzítésre. Gondoskodtunk arról, hogy ide kerüljenek a leghíresebb festőművészek és a kevésbé ismert alkotók tájképei is. Ezek néha látványos hegyi csúcsok, vízesések, sőt városok. 

Máskor pedig intim felvételek a kanyargó folyókról, a természeti rejtekhelyeken lakó állatokról vagy a mindennapi életet ábrázoló falusi nézetek. Ez a tematika biztosan beválik a helyiségek többségében, ugyanis hihetetlenül változatos. Igazítható a modern minimalizmushoz és a hagyományos dekorációkkal díszített klasszikus berendezéshez egyaránt.