Vászonképek - természet

A természet az inspiráció kimeríthetetlen forrása. Mindig is vonzotta a művészeket és az alkotás állapotába hozta őket. A kollekciónkban erre a tematikára vonatkozó különböző megközelítéseket vettünk figyelembe. Itt találhatók nagyon realisztikus képek természettel, illetve a teljesen absztraktak is, melyek csak laza inspirációk.

Vászonképek - természet
TERMÉSZET [találat: 1031]
Vászonképek - természet

Modern természeti képek az Ön otthonában

Nagyon jól tudjuk, hogyan egyesíthető egymással a hagyomány és a modern kor. Ezért fordulunk a klasszikus festészethez és rajzokhoz, és azok reprodukcióit canvas vásznon nyomtatjuk. Ennek köszönhetően Ön hozzáférhet olyan alkotók műveihez mint Van Gogh, Monet vagy Hokusai Katsushika. Nem csak ők, hanem számos más művész is a munkásságában a természettel erősen inspirált művekkel rendelkezik. Van Gogh híres csillagos égje hat a képzeletre és serkenti az érzékeket. A japán művész minimalista grafikái viszont azt mutatják, hogyan lehet rendkívül egyszerű módon abban rejtett szépséget átadni, ami körülvesz bennünket. Az általunk készített nyomtatások tökéletesen visszaadják az eredeti festményeken és rajzokon jelen színeket és részleteket. Ennek köszönhetően a vászonképek minden további nélkül az eredetieket helyettesíthetik. Annál inkább, hogy senkinek nincs módjában Van Gogh eredeti „Napraforgóit” a nappalijában felakasztani – egyszerűen lehetetlen. Azonban lehetővé tesszük, hogy saját otthonban közel lehessen a magasszintű művészethez és élvezhesse a minőségi reprodukciókat.

Természet – képek minden térbe

A természet egy rendkívül univerzális, a helyiségek berendezésében használt téma. Ezért nagymértékben az azzal inspirált képekre alapozunk. A természet beválik a nappaliban, konyhában, hálószobában, fürdőszobában és gyermekszobában. Olyan sok asszociációt vált ki és annyira hat a képzeletre, hogy nem lehet egyhamar megunni, minden alkalommal azt okozza, hogy újra fedezzük fel. Az elérni kívánt hatástól függően hozzáférhet a képeinken lévő valamelyik témához. Lehet ez pl. a trópusi növényvilág és az ott élő állatok. Ide tartoznak a számunkra jól ismert virágok és fák, amiket nem kell távoli országokban keresni. Az ég szintén mindig egy végtelen inspiráció volt a művészek számára. Valamikor nyugodt és napos, máskor viharos felhőkkel eltakarva, aggasztó és sötét. Engedje el a képzeletét és forduljon olyan mű felé, ami legjobban tükrözi a természettel kapcsolatos esztétikai vágyait.