Vászonképek - Vasily Kandinsky

Vasily Kandinsky orosz festő volt, aki Oroszországban született, azonban a munkássága az ország határain kívül sokkal továbbra terjedt el. Nemcsak absztrakt műveket alkotott, hanem ennek az irányzatnak egyik szerzője és képviselője is volt. A galériánkba kerültek Vasily Kandinsky ismert és kevésbé népszerű művei egyaránt, melyek remekül működnek otthoni díszítésként.

Vászonképek - Vasily Kandinsky
Vasily Kandinsky [találat: 9]
Vászonképek - Vasily Kandinsky

Reprodukciók - Kandinsky

Az ajánlatunkban arra törekszünk, hogy a nyomtatott képek kínálata lehetőleg differenciált legyen. Ezért különböző stílusokhoz és a különböző korszakokban élő művészekhez fordulunk. Így nem maradhatott ki Kandinsky, aki az absztrakcionizmus egyik prekurzora volt. Bár a gyökerei oroszországiak, az életének nagyobb részét Nyugat-Európában töltötte. Franciaországban halt meg, melynek állampolgárságát a halála előtt néhány évvel kapta meg. A galériánkban színes és a képzeletre ható képeket talál. Vasily Kandinsky intenzív színeket, kontrasztos kapcsolatokat használt és számos geometrikus alakra alapozott. Ezért nehéz a munkássága mellett közömbösen elmenni.

 

Ha tehát látványos díszítést keres a nappalijába vagy új kifejezést szeretne kölcsönözni a helyiségnek, e művész leghíresebb festményei biztosan teli találatnak tekinthetők. A képreprodukciók megvalósítása canvas nyomtatások felhasználásával a fali dekorációk egyik gusztusos formája. Ezek a képek a vázra fel vannak húzva, hagyományos keret nélkül. Ennek köszönhetően a hagyomány remekül párosul a modern korral. Nézze meg általunk Önnek előkészített Kandinsky műveit és győződjön meg arról, melyik hat leginkább a képzeletére.