Vászonképek - emberek

Az embereket ábrázoló képek érdekes módon az egész alakokat fogják fel vagy csupán portrékat mutatnak. A kollekciónkban főleg olyan finom rajzokat gyűjtöttünk össze, amelyeken az alakok nagyon kifinomult módon kerültek bemutatásra, az akt képeken is. Ezek az emberek ókorban kerültek bemutatásra, de ha inkább egy kortárs kép érdekelné, szintén talál valami magának valót.

Vászonképek - emberek
EMBEREK [találat: 252]
Vászonképek - emberek

Női aktok mint otthoni díszítések

Nőt ábrázoló képek gyakran akt formában készülnek. Ezek a képek finomak és sokszor nagyon korlátozott színpalettát használnak. Ennek köszönhetően a végső hatás rendkívül megelégítő. Ugyanakkor könnyen beilleszkedik különféle belső elrendezésekbe. A gyűjteményünkben olyan ismert festőművészek műveit találja meg, mint Gauguin vagy Van Gogh. Ha Önt nem érdeklik az aktok, akkor egy hagyományos portréhoz férhet hozzá az Ön által kedvelt stílusban. 

Ügyeljen a színekre, faktúrákra és a kompozíció egyéb elemeire is. A személyekről készített fényképek az otthoni mini galériában érdekes módon komponálnak a tájképekkel vagy minimalista absztrakcióval. Öntől függ, hogyan berendezi a közvetlen környezetében lévő teret. Legfontosabb az, hogy jól érezze magát ott, ahol legtöbb időt tölt.