Üvegképek - reprodukciók

Lehetséges a klasszikus festészet és a modern fali dekorációk egyesítése? Határozottan válaszolunk, hogy igen! A híres festők képeinek üvegre nyomtatott reprodukciói lehetővé teszik Ön számára, hogy a szobájában a legnagyobb mesterek műveit birtokolhatja a hagyományos vászonhoz való hozzáférés nélkül.

Üvegképek - reprodukciók
REPRODUKCIÓK [találat: 168]
Üvegképek - reprodukciók

Híres festők művei az Ön otthonában

Természetes, hogy a legismertebb festmények csak reprodukció formájában akaszthatók a saját lakásban. Megmutatjuk, hogy azok nemcsak canvas vásznon, de üvegképekként is remekül néznek ki. Az ilyen minimalista forma, ami nagyon semleges, nagyon jól mutat a klasszikus festészettel, illetve a kortárs alkotók műveivel is egyesülve. A galériáinkban talál ugyanis reprodukciós javaslatokat olyan festők műveiről mint: Claude Monet, Van Gogh, Mariano Rossi, Hokusai Katsushika, Vasily Kandinsky, Paul Cézanne, Jean Bernarde, Marimoto Toko és Banksy.

 

Ez olyan alkotók széles spektruma, akik klasszikus, impresszionista, hagyományos japán grafika, sőt street art műveket is alkottak. Meg vagyunk tehát győződve, hogy a számos művészeti tárgy között olyat is talál, ami ideálisan az Ön ízlésének felel meg. Megtalálja számára a helyet nappaliban, hálószobában, konyhában és étkezőben. Sok kép beválik a gyermekszobában is. Főleg akkor, ha időtlen és nem tipikusan gyerekes dekorációk mellett dönt. Az üveg - tekintettel a tulajdonságaira és egyszerű tisztítására – nagyszerűen beválik a fürdőszobai vagy konyhai dekorációként is.