Üvegképek - Van Gogh

Van Gogh képeit nemcsak múzeumban, de a saját kényelmes otthonában is nézheti. Nézze meg a leghíresebb alkotásokat azon festőművészek egyikétől, akikre óriási bélyeget nyomott az impresszionizmus. Van Gogh műveinek reprodukciói azoknak szóló ajánlat, akik nem csupán színeket szeretnek a helyiségekben, hanem érdekes, többjelentésű motívumokat is.

Üvegképek - Van Gogh
Van Gogh [találat: 37]
Üvegképek - Van Gogh

Híres képek saját otthonban

A művész bizonyára legismertebb műve a „Napraforgók”. Sokszor kerül alkalmazásra abból a célból, hogy a helyiségbe világos színeket vigyen be, illetve felélénkítse az elrendezést. Ugyanolyan jól illik a nappaliba, mint a konyhába vagy étkezőbe. Ne feledjük azonban, hogy a művészi pályának kezdetén Van Gogh sokszor a földi színekhez és sötét árnyalatokhoz is nyúlt. Ha tehát ilyen színeket preferál, akkor Van Gogh valamelyik kép reprodukciója érdekes lehetőség lesz Ön számára.

 

A festő sajnos az élete során nem lett híres, egyidejűleg a pszichikai jellegű problémákkal is küszködött. Ez tisztán látható a munkásságában, ami néha nagyon aggasztó. Ilyen ajánlatokat is talál az üvegen nyomtatott képeink böngészése során. Van Gogh határozottan figyelemre méltó, nemcsak a „Napraforgók” miatt.

Nézze meg szintén Van Gogh reprodukciókat canvas vásznon.