1. HOME
  2. /
  3. Képek
  4. /
  5. DESZTINÁCIÓK
  6. /
  7. Hálószoba

Képek hálószobába

Van-e egyáltalán nagy jelentősége a hálószobai elrendezésnek, hiszen ezen a helyen elsősorban alszunk? Persze, hogy van. Ez a legintimebb tér otthon. Itt lehet kikapcsolódni, pihenni a nap folyamán, szunyókálni vagy egyszerűen könyvet olvasni. A kollekciónkban sok érdekes ötlet található. Mi lehet a hálószoba falán?

Képek hálószobába
Hálószoba [találat: 2608]
Képek hálószobába

Vászonkép vagy üvegkép?

A fali dekoráció kiválasztásánál gondolkozzon el azon, hogyan néz ki a hálószobája. Vajon az ágy mögötti fal a díszítendő, vagy azzal szembeni. Figyeljen arra is, milyen terület áll rendelkezésére. Az utóbbi csökkenhet, ha pl. az ágy előtt egy képernyőt vagy tv készüléket szeretne felakasztani a filmnézéshez. Amikor üveg reprodukciókat, vagy a vásznon nyomtatott képeket veszünk figyelembe, nagy méretekről lehet szó. Ennek köszönhetőn az Ön hálószobai grafikája a helyiség berendezésének fő elemét képezheti. Nagymértékben azon múlik majd a pihenőhelyén uralkodó klíma. Általános feltételezés, hogy főleg világos színek vagy sötét árnyalatok kellenek ide, mindig egy tonális palettában, rikító színek vagy túlságosan kontrasztos minták nélkül. A szabály alól azonban mindig van kivétel. Kiderülhet pl. hogy remekül kialudja magát olyan szobában, ahol piros szín vagy pop art stílusú dekoráció dominál. Kövesse az érzését – a modern képek is megjelenhetnek a hálószobájában - Andy Warhol és Banksy az élén.

Nem túl drága álom-hálószoba

Van már elképzelése a hálószobájáról, de úgy érzi, a berendezése túl sokba kerülhet? Nálunk olcsó képeket talál, melyek az ilyen jellegű helyiség szép dekorációját képezhetik. Jó design ára nem kell, hogy magas legyen. Az üvegen vagy vásznon nyomtatott hálószobai képek mindenki számára elérhető áron kaphatók. Egyidejűleg örvendetes számunkra, hogy a Vevőink, így Ön számára is lehetséges, hogy a leghíresebb festő- és rajzmesterek műveinek reprodukciói a saját otthonában találhatók

 

 

 

Faliképek hálószobába - különféle minták

A modern hálószobákba tervezett faliképek kiváló módot kínálnak arra, hogy személyre szabott atmoszférát teremtsenek ebben a különleges helyiségben. A választékban számos különféle minta és stílus megtalálható, amelyek segítenek kiemelni a hálószoba karakterét és hangulatát.

Ezek a képek nem csupán díszítőelemek, hanem a tér vizuális megjelenésének lényeges részei, amelyek segítségével egyedi és vonzó atmoszférát teremthetünk a modern otthonokban. A faliképek hálószobába való választása lehetőséget ad arra, hogy a helyiség egyedi stílusát és hangulatát kiemeljük, miközben a térben nyugalmat és harmóniát sugározhatunk.

A hálószobába szánt faliképek kiválasztásakor fontos szempont lehet a különböző minták és motívumok sokszínűsége. A választékban megtalálhatók absztrakt, természet inspirálta, városi tájképek és még sok más egyedi design is, így mindenki megtalálhatja a saját ízlésének és stílusának megfelelő darabot. Az egyedi faliképek nemcsak vizuális élményt nyújtanak, hanem lehetőséget adnak arra is, hogy a hálószoba személyiségét és karakterét kiemeljük, így egy olyan tér alakulhat ki, amely tökéletesen kifejezi lakója egyediségét és stílusát.

.