1. HOME
  2. /
  3. Képek
  4. /
  5. DESZTINÁCIÓK
  6. /
  7. Hálószoba

Képek hálószobába

Van-e egyáltalán nagy jelentősége a hálószobai elrendezésnek, hiszen ezen a helyen elsősorban alszunk? Persze, hogy van. Ez a legintimebb tér otthon. Itt lehet kikapcsolódni, pihenni a nap folyamán, szunyókálni vagy egyszerűen könyvet olvasni. A kollekciónkban sok érdekes ötlet található. Mi lehet a hálószoba falán?

Képek hálószobába
Hálószoba [találat: 2608]
Képek hálószobába

Vászonkép vagy üvegkép?

A fali dekoráció kiválasztásánál gondolkozzon el azon, hogyan néz ki a hálószobája. Vajon az ágy mögötti fal a díszítendő, vagy azzal szembeni. Figyeljen arra is, milyen terület áll rendelkezésére. Az utóbbi csökkenhet, ha pl. az ágy előtt egy képernyőt vagy tv készüléket szeretne felakasztani a filmnézéshez. Amikor üveg reprodukciókat, vagy a vásznon nyomtatott képeket veszünk figyelembe, nagy méretekről lehet szó. Ennek köszönhetőn az Ön hálószobai grafikája a helyiség berendezésének fő elemét képezheti. Nagymértékben azon múlik majd a pihenőhelyén uralkodó klíma. Általános feltételezés, hogy főleg világos színek vagy sötét árnyalatok kellenek ide, mindig egy tonális palettában, rikító színek vagy túlságosan kontrasztos minták nélkül. A szabály alól azonban mindig van kivétel. Kiderülhet pl. hogy remekül kialudja magát olyan szobában, ahol piros szín vagy pop art stílusú dekoráció dominál. Kövesse az érzését – a modern képek is megjelenhetnek a hálószobájában - Andy Warhol és Banksy az élén.

Nem túl drága álom-hálószoba

Van már elképzelése a hálószobájáról, de úgy érzi, a berendezése túl sokba kerülhet? Nálunk olcsó képeket talál, melyek az ilyen jellegű helyiség szép dekorációját képezhetik. Jó design ára nem kell, hogy magas legyen. Az üvegen vagy vásznon nyomtatott hálószobai képek mindenki számára elérhető áron kaphatók. Egyidejűleg örvendetes számunkra, hogy a Vevőink, így Ön számára is lehetséges, hogy a leghíresebb festő- és rajzmesterek műveinek reprodukciói a saját otthonában találhatók.