1. HOME
  2. /
  3. Képek
  4. /
  5. DESZTINÁCIÓK
  6. /
  7. Konyha

KÉPEK A KONYHÁBAN

A konyha feldíszítésének számos különböző módja létezik. Rengeteg múlik a helyiség berendezésén és persze a kívánt hatás is lényeges. A képek konyhába történő akasztásával csodákat tehetünk a helyiséggel. Mi egy üvegből készült képet választanánk, mivel ez a legpraktikusabb konyhai dekoráció. Szerezz ihletet az általunk előkészített kollekcióval, mely tökéletesen beválik a konyhában.

KÉPEK A KONYHÁBAN
Konyha [találat: 198]
KÉPEK A KONYHÁBAN

Konyhai képek – üvegen vagy vásznon

A konyhában minden további nélkül felhasználhatod az üvegen és a vásznon nyomtatott képeket. Az üveg termék azonban praktikusabbnak bizonyul majd azokon a helyeken, ahol a falak könnyen szennyeződhetnek vagy rájuk fröccsenhet a víz. A konyhai üvegképeket elég egy nedves ruhával áttörölni, esetleg egy kis mosógatószert is hozzá lehet adni, ha a szennyeződés makacsabbnak bizonyulna. Kész is! A fal védelmáül is szolgáló dekoráció pillanatokon belül nagyszerűen fog kinézni.

A másolatokon megjelenő színekről sem feledkezhetünk meg. Ezek tökéletesen tükrözik az eredeti festményen vagy grafikán található összes részletet. A lenyűgöző vizuális tulajdonságok itt mindenképpen hozzáadott értéket jelentenek.

Milyen képmotívumot érdemes választani?

Kíváncsi vagy, melyik motívum illik a leginkább a konyhádba? Biztosítunk arról, hogy nem csak a kulináris témájú festmények fognak itt jól mutatni. Természetes, hogy leggyakrabban a gyógynövényeket, a gyümölcsöket vagy a csendéletet választjuk. De választhatod a híres mesterek műveinek másolatát is vagy akár egy kortárs alkotást.

 Festmények egy modern konyhába

Az absztrakt motívumok, a minimalista minták vagy akár a pop art is illeszkedhet jól a belsőépítészeti stílushoz. A modern konyhába szánt festményeknek nem kell feltétlenül a konyhaművészethez kapcsolódniuk. Mindenekelőtt illeszkedjenek hozzád és az életstílusodhoz. Ha klasszikus vagy angol stílusú a konyhád, akkor bármelyik természetet ábrázoló termék remekül mutat majd benne. Ha modern stílusról van szó, a pop art vagy a street art sokkal jobb választás lesz. A kontrasztos színkombinációk és a feltűnő árnyalatok rengeteg energiát visznek a konyhádba.

 

A konyhai vászonképek - stílusos és praktikus megoldások a konyha hangulatának fokozására

Az otthonunk szíve, ahol az ízek, illatok és emlékek összetalálkoznak, a konyha gyakran alulértékelt terület a lakberendezésben. Azonban vászonképekkel könnyedén emelhetjük a konyha atmoszféráját, miközben funkcionális előnyöket is élvezhetünk.

Ezek a konyhai vászonképek nemcsak színes megjelenést kölcsönöznek a térnek, hanem könnyen tisztítható felülettel is rendelkeznek, így praktikus és esztétikus megoldást nyújtanak egyaránt. Legyen szó élelmiszerekkel kapcsolatos motívumokról vagy inspiráló idézetekről, a megfelelő vászonképekkel egyedivé tehetjük és otthonossá varázsolhatjuk konyhánkat.