1. HOME
  2. /
  3. Képek
  4. /
  5. DESZTINÁCIÓK
  6. /
  7. Konyha

Képek konyhába

A konyhai dekorációnak sok a módszere. Sok múlik azon, hogyan lett a konyha berendezve. Mi a konyhába való üvegképeket választanánk, melyek nemcsak nagyszerűen díszítik a konyhát, de védik a falat szennyeződések ellen is. Inspirálja magát az általunk előkészített olyan munkák kollekciójával, melyek ideálisan válnak be a konyhában és az azzal egyesített étkezőben.

Képek konyhába
Konyha [találat: 198]
Képek konyhába

Konyhai képek – üvegen vagy vásznon

A konyhában minden további nélkül felhasználhatja az üvegen és a vásznon nyomtatott képeket egyaránt. Az első ajánlat azonban jobban alkalmazható mindazokon a helyeken, ahol a falak könnyen szennyeződhetnek vagy rájuk fröccsen a víz. A konyhai üvegképeket elég egy nedves ruhával áttörölni, esetleg lehet az üveghez való mosófolyadékot hozzáadni. Kész! Pillanatokon belül az Ön dekorációja és azzal a fal védelme is remekül fog kinézni. Nem szabad megfeledkezni a színekről sem. 

Azok nagyon intenzívek és tökéletesen visszaadják az eredeti képen vagy grafikán található részleteket. Elképesztő vizuális előnyök itt egy határozottan hozzáadott érték. Ha szereti a következetesen kiválasztott berendezési tárgyakat, akkor egy érdekes ajánlat lehet egy üveg vágódeszka a kollekciónkból. Azokon szintén nyomtatásokat készítünk a híres képek reprodukcióival az élén. Így kiválaszthat egy duót, amiben benne lesz egy konyhai üvegkép és azonos anyagból készült vágódeszka. A végleges hatás elbűvölő lesz!