1. HOME
  2. /
  3. Képek
  4. /
  5. DESZTINÁCIÓK
  6. /
  7. Nappali

Képek nappaliba

A nappali díszítése során sok szempontot kell figyelembe venni. Lényeges a vizuális kérdés, az egyes elemek funkcionalitása és a berendezés igazítása a ház többi részéhez. Azonban itt töltjük a legtöbb időt, ezért itt különösen gondoskodunk a berendezésről és figyelmesen választjuk ki az egyes elemeket. Mi lehet a nappali falán?

Képek nappaliba
Nappali [találat: 1106]
Képek nappaliba

Stílusos kellékek a nappaliba

Az ilyen típusú helyiségben sokszor nagy felületű fal áll rendelkezésünkre, ami ideális hátteret képez nagy dekoráció vagy kisebb elemekből álló galéria számára. A nappaliba való stílusos képek különböző szempontok alapján választhatók. Valamikor a színkulcs alapján kerülnek kiválasztásra, máskor viszont a döntő szempont a tematika vagy stílus, amiben készültek. Nem sokan engedhetik meg maguknak a legnagyobb festőművészek által készített fali képeket. Ilyenkor természetesen segít a reprodukció. Ennek köszönhetően az Ön nappalijában lehetnek Van Gogh „Napraforgói” vagy Hokusai Katsushika egyik fametszete. Annak érdekében, hogy a hatás lehető legjobban megfeleljen az eredeti példánynak, minőségi nyomtatást alkalmazunk, mely lehetővé teszi a színek tökéletes leképezését és akár legkisebb részletek megjelenítését. Vászon- vagy üvegképeket választása esetén Ön tökéletes reprodukciót kap. Sőt, azok nagyon hosszú ideig megőrzik a minőségüket. Nem fakulnak a fény hatására és évekkel később is ugyanígy néznek ki.

 

Modern stílus a nappaliban

Attól, hogyan rendezi be a nappalit és milyen lesz benne a domináló stílus, az oda kerülő dekorációk és kellékek kiválasztása is függ. Sokszor modern stílust választanak, amiben olyan elemek dominálnak mint fém, kő, nyers fa és beton. Az ilyen elemekkel rendelkező nappali dekorációja nem nehéz. Itt fordulhatunk valami minimalista, az eszközökben takarékos vagy ellenkezőleg – nagyon kifejező és kontrasztos valami felé. Modern képek a nappaliban minden további nélkül egy domináló színhangsúlyt képezhetnek olyan helyiség esetben, ahol főlényben vannak a szürke és fekete árnyalatok.

Nyilvánvaló, hogy a fal dekorációja a nappaliban a többi bútorhoz és berendezési tárgyakhoz kell, hogy igazodjék. Vannak olyan lakberendezési stílusok, amelyekbe vászon és üveg egyaránt illik. Azonban sok helyzetben inkább a két anyag egyikét válasszuk. A vászonra nyomtatott képeket a nappaliba általában a klasszikus, angol és antikokkal kitöltött helyiségbe választják. Az ilyen dekoráció a klasszikus kép kissé modernizált változata. A mi kiadásunkban ez egy rányomtatott reprodukció, a hagyományos értelemben vett keret nélkül. A vászon fel van húzva egy láthatatlan vázra, a nyomtatás pedig az élekig is ér, amik még fokozza a végleges hatást.