1. HOME
  2. /
  3. Képek
  4. /
  5. DESZTINÁCIÓK
  6. /
  7. Nappali

Képek nappaliba

A nappali díszítése során több szempontot is érdemes figyelembe venni. Lényeges a vizuális szempont, az egyes elemek funkcionalitása és az, hogy a berendezés passzoljon a lakás többi részéhez.

Képek nappaliba
Nappali [találat: 1105]
Képek nappaliba

Stílusos képek nappaliba

Az ilyen típusú helyiségben sokszor nagy felületű fal áll rendelkezésünkre, ami ideális hátteret képez egy nagy dekor kép vagy egy kisebb elemekből álló galéria számára. A nappali fali képek különböző szempontok alapján választhatóak ki. Van, hogy a színkulcs a legfontosabb, máskor a döntő szempont a tematika vagy stílus, amely meghatározza a termék összhatását. Csak kevesen engedhetik meg maguknak a legnagyobb festőművészek által készített fali megvásárlását. Ilyenkor természetesen a különböző másolatok is a rendelkezésünkre állnak. Ennek köszönhetően a te nappalidban is ott lehetnek Van Gogh „Napraforgói” vagy Hokusai Katsushika egyik fametszete. Annak érdekében, hogy a hatás lehető legjobban hasonlítson az eredeti példányhoz, minőségi nyomtatást alkalmazunk, mely lehetővé teszi a színek tökéletes leképezését és akár a legkisebb részletek megjelenítését is a kép teljes felületén. Üveg- vagy vászonképek választása esetén egy tökéletes reprodukciót kapsz. Sőt, egy ilyen termék rendkívül sokáig őrzi meg a minőségét. Nem fakul a fény hatására és évekkel később is ugyanígy néz ki.

Modern stílus a nappaliban

A berendezéstől és az uralkodó stílustól függ az is, hogy milyen nappali fali dekoráció lesz a legjobb választás. Manapság rendkívül népszerű a modern stílus, amelyben a fém, kő, nyers fa és beton elemek dominálnak. 

Egy modern nappalit nem nehéz feldíszíteni, ehhez csak megfelelő képek kellenek. Választhatsz minimalista, takarékos megoldásokat, vagy éppen ellenkezőleg, nagyon kifejező és kontrasztos dekor termékeket. A képek nappaliba történő akasztásával egy domináló színhangsúlyt képezhetünk olyan helyiség esetében, ahol a szürke és fekete árnyalatok vannak fölényben.

Nyilvánvaló, hogy a nappali dekoráció a többi bútorhoz és berendezési tárgyhoz kell, hogy igazodjon. Léteznek olyan lakberendezési stílusok, amelyekhez a vászon és az üveg egyaránt illik. Gyakran viszont inkább a két anyag egyikét válasszuk. A vászonra nyomtatott képek általánosan a klasszikus, angol stílusú és antikokkal kitöltött helyiségekbe passzolnak. Az ilyen dekoráció a klasszikus képek modernizált változata. A mi kínálatunkban ez egy rányomtatott reprodukció, a hagyományos értelemben vett keret nélkül. A vásznat egy nem látható vázra húzzuk fel, a nyomtatás pedig elér az összes szegélyig is, ez pedig fokozza a végleges hatást.

Az üvegfestmények viszont a modern nappalikban fordulnak elő a leggyakrabbanA skandináv vagy eklektikus stílushoz is jól illenek, ahol a különböző dekorációk együtt érvényesülnek a leginkább. Vedd figyelembe, hogy az üvegfestmény nagyon lapos, és a falhoz közel helyezkedik el. Ennek eredményeképpen beleolvad a környezetébe, és szinte eggyé válik a felülettel, amelyen lóg. Egy üvegből készült festmény nemcsak egy közönséges falon mutat jól, hanem például egy betonból háttéren is.