Vászonképek - reprodukciók

Fedezze fel az ismert festőművészek műveinek reprodukcióit tartalmazó kollekciónkat. Ha Önnek tetszik a klasszikus festészet, ugyanakkor a modern fali dekorációkra szeretne alapozni, akkor ez egy remek opció Ön számára. Egyébként a híres művészeti tárgyak eredeti példányait úgysem engedhetjük meg magunknak, azoknak a helye ugyanis a legnagyobb múzeumokban található. Ha a képeit a kollekciónkból választja ki, azokat mindennap élvezheti majd.

Vászonképek - reprodukciók
REPRODUKCIÓK [találat: 168]
Vászonképek - reprodukciók

Műalkotások reprodukciói canvas vásznon

Világszerte elismert alkotók műveit használtuk fel. Itt találhatók az európai, de pl. japán művészek is. Nálunk megtalálja a legismertebb festmények reprodukcióit, de olyanokat is, melyek bár nem annyira híresek, mégis nagy elismerésnek örvendenek. A galériánkban találhatók egyebek mellett: Claude Monet, Banksy, Van Gogh, Henri Matisse, Hokusai Katsushika, Vasily Kandinsky, Paul Cézanne, Jean Bernard ls Marimoto Toko.

Híres festőművészek képei modern kiadásban

Canvas vászon közel áll a festők által használt klasszikus vászonhoz. Emiatt ez az anyag alkalmas az ilyen típusú alkalmazásokra – ismert művek reprodukcióinak felvitele. Ugyanakkor az anyag inkább minimalista, a képnek ugyanis nincs klasszikus kerete. A vászon itt fel van húzva a vázra, így az eredeti műtől kissé eltérően jelenik meg.