Fotótapéták Trendek

A 2022. évi dekorátori trendek valamivel melegebb színekre koncentrálnak majd. Pantone szerint az év színe a Nyugtató Szürke és az optimista Napsárga lett, ami bizonyára serkenti a képzeletet és feltűnő dekorációs elemmé válik. Az idén szürke és sárga nemcsak a falakon fog jól mutatni, hanem a tartozékoknál és lakberendezési kellékeknél is.

A Föld színei

2022. év határozottan a föld színeit jelenti, nap égette sivatagtól kezdve meleg fahéjig és homokos bézsig. Zöldek – khaki és olívabogyó. A bézs total-look szintén a szezon egyik slágerje lesz, már nemcsak mint a skandináv fehéret áttörő kellék.

Loft és Boho – a vesszőfonat és a fém ideje

Növényekkel, virágokkal és fonott bútorokkal teli tavalyi lakásberendezések továbbra is jól lesznek. A városi dzsungel megnőtt és tartósan gyökereket vert a belső helyiségekben. Sikernek örvendhetnek még mindig a trópusi, virágos és erdős motívumok. Minél több a zöld bent, annál jobb! A földi színeken kívül érdemes a helyiségbe némi napot is beengedni – a 2022. év színei a Pantone Intézet szerint: Napsárga és Nyugtató Szürke. Fogadjon a pasztellekre és fémes kellékekre is. Divatosak lesznek olyan szokatlan kapcsolatok is mint a vesszőfonat-üveg-fém. 2022-ben vegye magát körül élő növényekkel, de ugyanúgy szárított gabona kalászokkal vagy mezei virágcsokorral.