Bestsellerek

Az öntapadó tapétáink nagy érdeklődésnek örvendenek, ezért úgy döntöttünk, hogy Önök számára könnyebbé tesszük a keresést és minden bestsellert egy helyen gyűjtünk össze. Mik a legnépszerűbb motívumok?

Bestsellerek
Bestsellerek

Virágkompozíciók - szép, illó, finom

Az, ami leginkább elbűvölte Önöket, a virágok. Ezen nehéz csodálkozni, ugyanis ők az anyatermészet leszebb ajándékai. A legmenőbb minták a pasztell, rózsaszínű kompozíciók, melyeket szívesen választanak gyermekszobákba. Éppen a virágoknak köszönhetjük, hogy a helyiség természetes bájt kap. Óriási, virágos falifestmények díszítik az Önök hálószobáit és nappali szobáit. A rózsák a leányszoba szép díszítése.

Csillagkonstellációk – jó választás a jövendő tudós számára

A gyerekek nagyon kíváncsiak a világra, ezért érdemes az érdeklődésüket fenntartani. Az öntapadó tapétáinkkal az Ön kicsije felfedezni fogja a világűr bolygóit és csillagjait, megtanul felismerni az erdei állatokat, talán maga is részt kíván venni az igazi hegyi kalandban. A fiú szobájába egyik gyakran választott motívum a Konstellációk. Világűr motívumok egy remek ötlet arra, hogy a gyermek természeti jelenségek és tudomány iránti érdeklődését keltse.

Találja meg az ideális mintáját

Nagy népszerűségnek örvendenek olyan botanikus motívumok is, mint a monstera vagy banánfa tágas levelei. Nagy az érdeklődés a vintage és retró stílusban fenntartott minták iránt. Gyakran rákérdeznek a skandináv, minimalista tapétákra is konyhába vagy fürdőszobába. A minták és színek korlátlan választékának köszönhetően az ajánlatunkban mindenki megtalálja a magának valót.